Skyer over havneområdet i Aalborg - og Tall Ships Races. Foto: Katrine Brix
Livet her

Tall Ships: Regn og blæst påvirker besøgstal og omsætning

Arrangør opfordrer til, at man tager regntøjet med og deltager, der er masser at opleve - trods vejret

04. juli 2019 kl. 12:40

AALBORG: Først drillede blæsten Tall Ships Races, og i dag regner det i perioder. Med andre ord sætter vejret sit præg på arrangementet, og her torsdag middag er konklusionen, at det allerede har påvirket besøgstal og omsætning.

- Vejret lige nu er ikke det bedste, og vi kan se på besøgstallet allerede fra i går - og når vi ser på vejret i dag - så når vi ikke besøgstallet fra de foregående år, for der er ikke godt vejr nu, siger Søren Thorst, der er chef for arrangøren Aalborg Events.

- Og vejret har også den konsekvens, at de ikke når den omsætning i boder og barer, som de havde forventet. Der har ikke været de mennesker, de havde regnet med, og det er selvfølgelig træls for dem.

Vejret får dog ikke eventchefen til at miste det gode humør.

- De foregående år har vi været utrolig heldige med vejret, og det bliver også godt i morgen. Det er det danske vejr og vi kan ikke gøre noget ved det, så vi bevarer det gode humør, og vi henter helt sikkert noget på omsætning og besøgstal, når vejret bliver bedre igen, siger Søren Thorst.

Og er du en af dem, der sidder og overvejer skal/skal ikke, så er opfordringen klar.

- Tag regntøjet på og kom herind og oplev Tall Ships. Her er masser af oplevelser, og her er heller ikke så køligt som i går. Så kom herind og oplev det.

Søren Thorst er ikke i tvivl om, hvad han vil fremhæve fra dagens program.

- I dag er der Crew Parade fra Aalborg og Nørresundby, hvor besætningerne fra skibene er klædt ud og går gennem byen. De to optog ender foran scenen på Slotspladsen, hvor der er overrækkelse af forskellige trofæer for ting, de har præsteret, mens de har været her - og mens de var på vej hertil.

Annonceret indhold

Nyeste