Den danske YouTube-stjerne Albert Dyrlund og tre af de andre skuespillere fra den nye film kommer forbi biograferne i Kennedy Arkaden og City Syd

AALBORG: Den nye film Team Albert har netop haft landsdækkende premiere, og i den forbindelse kommer hovedrolleindehaveren, Albert Dyrlund, til Aalborg lørdag 13. oktober. Med sig har han Marcuz Jess Petersen, Laura Kjær og Olivia Reichstei, som også er med i filmen, og sammen vil de stå klar til at sige hej og tage selfies, inden de introducerer filmen i salen, skriver Nordisk Film Biografer.

Team Albert følger titelkarakteren, der er træt af at følge samfundets uskrevne regler og normer. Derfor gør han oprør med skole, forældre og alle andre, der går imod ham, for at blive en verdenskendt YouTuber. Men vejen til succes er ikke uden forhindringer, og Albert er tæt på at miste sine bedste venner og pigen, han tror, han ikke er forelsket i, sådan lyder den korte beskrivelse af filmen.

Der er gang i den i den nye film Team Albert. Foto: Henrik Petit

Vil man gerne møde Albert Dyrlund, som i skrivende stund har 175.000 følgere på YouTube og over 200.000 på Instagram, så er han og medskuespillerne at finde i Nordisk Film Biografer Kennedy Arkaden kl. 14.00 og i Nordisk Film Biografer i City Syd kl. 19.00.

Alle vil i øvrigt få uddelt en A3-plakat fra 'Team Albert' med Alberts autograf på.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...