Du kan komme til audition på stor forestilling i Kildeparken

AALBORG: Synger du som en drøm, har du de svedigste moves på et dansegulv, eller går du rundt med en skuespiller i maven, så har du nu chancen for at vise det frem for et stort publikum.

To af byens teaterscener leder nemlig efter talenter, der vil være med i en stor musicalforestilling i Kildeparken til sommer.

- Vi trænger alle sammen til et kæmpe boost, noget der er sjovt og giver en glad fest, siger Pia Bredow, der er leder af Det Hem'lige Teater.

Sammen med musicalforeningen Musicaliber er teatret gået i gang med opsætningen af en musicaludgave af filmklassikeren Footloose. Og mens originalen fra 1984 havde en ung Kevin Bacon i hovedrollen og en tilsvarende yngre Sarah Jessica Parker i castet, så leder man her i Aalborg efter talenter i flere aldre, for der er 28 roller i manuskriptet og plads til masser af dansere.

- Selvfølgelig skal vi bruge en masse unge, men vi vil også gerne have nogle, der er over fyrre, for der er også nogle gode voksenroller i forestillingen, forklarer Pia Bredow, som tilføjer, at man som tommelfingerregel skal være fyldt 17 år for at komme i betragtning.

Der er audition til Footloose lørdag 22. og søndag 23. januar. Vil du på scenen, skal du dels melde dig til på forhånd, dels forberede en sang og en tekst fra forestillingen, og så skal du være indstillet på at vise nogle dansetrin.

- Man behøver ikke at kunne det hele, det vigtigste er, at man har tid og har lyst til at være med, fastslår hun.

Gratis for alle

Footloose skal spille otte gange i august i Kildeparken. Der bliver gratis adgang for alle til forestillingerne, så Pia Bredow forventer et stort publikum.

- Det bliver sådan, at man bare kan komme med et tæppe og slå sig ned på græsset og få en god og glad oplevelse. Vi trænger til noget livsglæde og gang i byen, siger hun.

Teatret har fået lov at bruge svalegangen ud for Aalborg Kongres & Kultur Centers foyer, og her bliver der bygget scene op.

- Det hele bliver nok skråtstillet for at få plads til, at flest mulige kan se, og så satser vi på at få et stort cast, sådan det bliver flot og festligt. Vi har ikke mulighed for at lave stor scenografi og lyssætning i parken, fordi det er lyst, når vi spiller, forklarer hun.

Opsætningen af Footloose bliver instrueret af Ronny Sterlø. Det er i øvrigt første gang i teatrets historie, man laver en decideret musical.

Du kan læse mere om forestillingen, og hvordan du kan deltage på Det Hem'lige Teaters hjemmeside

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...