De 150 elementer omkring Kildeparken skal renoveres

AALBORG: I løbet af denne uge kan du se kommunale arbejdsmænd pille det karakteristiske hvide stakit omkring Kildeparken ned.

Stakittet eller hegnet, om man vil, trænger til en særdeles kærlig hånd, og derfor bliver det taget ned for at blive renoveret.

- Hegnet er lavet i træ, og er skiftet flere gange gennem årene. Det nuværende hegn er ca. 20 år gammelt, og restaureringen er et større projekt. Hegnet udgøres af i alt 150 elementer, der altså nu skal renses af og have en god gang maling. Hegnet er i en forholdsvis god stand, derfor skal det males nu, så vi kan have glæde af det i mange år endnu, siger Michael Skovbjerg fra kommunens entreprenørenhed i en pressemeddelelse.

De mange elementer bliver pillet ned i løbet af denne uge, men kommunen har endnu ikke nøjagtigt overblik over, hvornår de kommer op igen. Michael Skovbjerg forventer, at der er gå fra tre til seks måneder alt efter, hvor medtaget hegnet viser sig at være.

Stakittet er tegnet af den berømte Aalborg-arkitekt Ejnar Packness, som blandt andet også stod bag Hasseris Kirke og Svinkløv Badehotel. Det hvide hegn blev lavet i 1912 i forbindelse med tegningerne af den første kildepavillon.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...