Løven Jan Lehrmann investerede 2,75 millioner kroner i den digitale ejendomsmægler for 10 procent af virksomheden. Foto: Estaldo.com
Mennesker

Telefonerne gløder efter Jakob og Ann fik millioner med hjem fra Løvens Hule

Omkring 500 boligejere har tilmeldt sig på deres 'sneak peek'-platform på et døgn

28. januar 2022 kl. 19:32
Opdateret 29. januar 2022 kl. 12:40

AALBORG: Sultne løver kastede sig over Jakob Nørgaard og Ann Rosenskjold, da de vovede sig ind i hulen med deres digitale ejendomsmæglerfirma Estaldo.com.

Det resulterede i den næststørste investering i Løvens Hules historie.

Iværksætterne gik fra hulen med hele 2.750.000 kroner fra den garvede investor Jan Lehrmann.

- Vi synes, det er helt fjollet, at det skal koste 100.000 kroner at sælge sit hus. Vi har lavet en platform, hvor vi håndterer alt papirarbejdet, sender fotograf ud og laver markedsføring. Den eneste forskel er, at sælger selv viser sit hus frem for potentielle købere, siger Jakob Nørgaard.

Sammen med Jan Lehrmann kunne to af iværksætterne fra Estaldo.com poppe champagnen. Foto: PR-foto

Og prisforskellen er til at tage og føle på. For salæret ligger fast på 12.500 kroner.

Siden de to iværksættere forlod løvehulen har deres telefoner kimet, hundredvis af mails er strømmet ind i indbakken - og deres chat har været rødglødende.

- Vi har haft utrolig travlt i går, og på et tidspunkt i nat blev vi nødt til at lukke vores chat ned, så vi kunne komme hjem og sove et par timer, lyder det fra Jakob Nørgaard, der også måtte droppe morgentræningen, fordi telefonen konstant forstyrrede ham.

Cirka 500 nye boliger på et døgn

Først ved tre-tiden i nat kunne iværksætterne lægge hovedet på puden.

- Der er stadig fuldstændig vildt gang i chatten i dag. Nogle er nysgerrige på konceptet, nogle opretter deres boliger og andre vil bare gerne give et klap på skulderen, siger Ann Rosenskjold, der også er en af de i alt fire iværksættere bag virksomheden.

Under coronakrisen har boligmarkedet været glohedt, og det har været en kamp for ejendomsmæglerne at få fat i nok boliger, de kan sælge.

Men efter deres pitch i Løvens Hule er det altså gået stærkt for Estaldo.com.

For i deres ‘sneak peek’-kartotek, hvor man kort og gratis kan præsentere sin bolig uden billeder, har rigtig mange nu meldt deres hus til.

- På et døgn har cirka 500 boligejere oprettet sig i vores ‘sneak peek’-kartotek. Vi kalder det ‘det hemmelige boligmarked’, siger Jakob Nørgaard.

Han fortæller, at der normalvis er omkring 70.000 boliger til salg på Boligsiden - men lige nu er der kun omkring 36.000 boliger til salg.

- Så alle ejendomsmæglerne kæmper om at få varer på hylderne, siger Jakob Nørgaard.

LÆS OGSÅ: Fire ud af fem løver ville investere i Ann og Jakob

Drømme om Europa

Investeringen på knap tre millioner fra Jan Lehrmann skal bruges til at vækste, slår de begge fast.

- Det er ikke kun penge, men også kompetencer vi får ind. Jan er sindssygt dygtig til at skalere sådan et koncept som det her op i større størrelse, så det har klart sat nogle drømme i gang, siger Ann Rosendahl og fortsætter:

- Vi drømmer om at nå ud over Danmarks grænser. Ambitionen er at blive Europas førende ejendomsmægler.

LÆS OGSÅ: Jakob droppede skolen og fik succes

Annonceret indhold

Nyeste