Det nye sted i Gug er noget større end den gamle biks. Den føles kæmpe stor, fortæller Chano Villefrance. PR-foto
Mad & Drikke

Thai2Go klar med "kæmpe" sted i Gug

Er du til forårsruller, dybstegte rejer og panang? Thai2Go er klar med spritnyt køkken på Gugvej

23. oktober 2021 kl. 09:14

AALBORG: For fem år siden købte Chano Villefrance og hans kone Anong Promwong en lille biks med thaimad i Vingårdsgade. Siden da har de haft rygende travlt hver eneste dag - så travlt, at der simpelthen ikke kan presses mere ud af det lille sted.

Vi aalborgensere elsker nemlig deres mad, og det betyder, at der har været masser af gang i butikken. Parret har derfor længe ledt efter mulighed for udvidelse - og den mulighed har de endelig fundet.

Det har dog taget mange timers arbejde siden overtagelsen i juli, før de har kunnet præsentere de helt nye faciliteter. En stor luksus, fortæller Chano Villefrance:

- Vi har bygget stedet op helt fra bunden, og jeg må indrømme, at når man laver det hele selv og har mulighed for at bestemme, hvor alting skal være, så giver det noget kriller i maven.

Lokalt på en anden måde

Det er ikke planen, at der skal være den store forskel på de to steder. Det skal være den samme kvalitet, og det er stadig Anong Promwong, der skal stå for maden sammen med to ansatte kokke.

- Målet er, at så meget som overhovedet muligt skal være hjemmelavet, og det betyder, at vi har meget, meget travlt i køkkenet, fortæller hun.

Lige for tiden arbejder hun fra klokken 8 om morgenen og indtil klokken 21.30 - så det er lange arbejdsdage for det driftige par, som dog med den nye restaurant har fået en del flere kvadratmeter at udfolde sig på.

- Fordi vi har været vant til det lille sted i Vingårdsgade, så føler vi jo, at den nye her er kæmpe stor. Så vi prøver at gøre det til et hyggeligt sted for gæsterne at vente på, at maden bliver klar, fortæller han.

Ejerne har gjort det hyggeligt at slå sig ned og vente på at maden bliver færdig. Lidt mere luksus end i Vingårdsgade. PR-foto

Og selv om der er lidt borde og stole, så er det nye sted i Gug altså fortsat bare tænkt til take-away. De håber dog, at der med tiden kan blive plads til mere af den asiatiske tapas, de hittede med i november sidste år, nu hvor der er mere køkkenplads.

Den nye restaurant ligger på Gugvej 186D, og den er allerede blevet taget rigtig godt imod, fortæller Chano Villefrance, som også selv er kok.

- Vi er rigtig glade for at vi kan starte op i Gug, fordi det er her vi selv bor, så det bliver lidt lokalt på en anden måde, fortæller han.

Annonceret indhold

Nyeste