Se her, hvornår dørene bliver slået op

AALBORG: Han er fuld af forventning, Thomas Arentsen, der snart bringer sit center fra Aarhus her til byen med en helt ny afdeling.

Og vi kan nu fortælle, at det er Fitness United, der snart åbner i gågaden. Du finder naturligvis det helt grundlæggende, nemlig udstyr til konditions- og styrketræning, ligesom der også er sauna og caféområde.

Tina Larsen
- Hvordan medarbejderne agerer er et nøgleord. Er de glade og engagerede, smitter det af på medlemmerne, siger Thomas Arentsen. Foto: Martél Andersen

- Det, der især kendetegner os, er høj kundeservice og ordentlighed, og at der er pænt og rent. Og så lægger jeg stor vægt på, at der skal være en god atmosfære for både medarbejdere og medlemmer. Jeg tror på, at vi har noget, som byen mangler, siger Thomas Arentsen.

- At vi åbner i Aalborg skyldes, jeg gerne vil udvide, og så bød der sig en god mulighed her i gågaden.

Fitness United får adressen Bispensgade 7, hvor der tidligere har været et fitnesscenter, der gik konkurs. Men det skræmmer ikke Thomas Arentsen, der med egne ord har en solid succes med sig fra Aarhus.

- Der er flere medlemmer end nogensinde, og på et halvt år er medlemstallet fordoblet, siger han.

- Jeg bringer de samme værdier hertil. Vores centerledere har meget frihed og medbestemmelse, og de er gode menneskeledere, som jeg kalder det. Hvordan medarbejderne agerer er et nøgleord. Er de glade og engagerede, smitter det af på medlemmerne. Det er også noget, der går igen i den feedback, vi får i Aarhus.

Thomas Arentsen lægger vægt på, at Fitness United skal have et tilhørsforhold til byen, og derfor har han også ansat lokale Anna Sophie Nielsen som centerleder, "hun kommer til at stå i spidsen for vores team og vil være meget synlig lokalt".

Tina Larsen
Thomas Arentsen driver i forvejen Fitness Unites i Aarhus. Foto: Martél Andersen

Fitness United åbner 15. august i Bispensgade 7, 1. sal.

- Gæsterne får et knivskarpt center med god service. Og jeg håber, at vi kan brage igennem lydmuren som en mindre kæde i en Fitness Worls-baseret by, siger Thomas Arentsen.

- Og at vi bider os fast som et sted, folk anbefaler, fordi det er et fedt sted at træne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...