Erfaren møbelpolstrer åbner snart ny forretning i midtbyen

AALBORG: Det er en livslang drøm, der går i opfyldelse, når møbelpolstrer Thomas Dyg snart slår dørene op til sin nye forretning i midtbyen.

Han har arbejdet med det gamle håndværk i 20 år - både herhjemme og i England - så Thomas Dyg kommer med masser af erfaring. Det er dog første gang, han har egen forretning.

Tina Larsen
Det er en livslang drøm, der går i opfyldelse, når Thomas Dyg snart åbner sin forretning. Foto: Claus Søndberg

- På trods af corona føltes det bare rigtigt nu. Det har været en livslang drøm for mig at blive selvstændig, og nu har jeg fundet det helt perfekte lokale, siger han om adressen i Vingårdsgade.

Forretningen er et arbejdende værksted, hvor du kan følge med i møbelpolstrerens arbejde. Derudover kan du købe enkelte brugsgenstande som puf og pyntepuder - noget, der afspejler ejerens egen interesse for interiør og boligindretning.

Tina Larsen
I forretningen finder du også enkelte brugsgenstande som puf og pyntepuder. Foto: Claus Søndberg

- Jeg har altid været glad for håndværket, og jeg valgte faget, fordi jeg har en stor forkærlighed for ældre møbler. Med årene er jeg dog også blevet rigtig glad for at arbejde med danske klassikere, siger 44-årige Thomas Dyg.

- I det hele taget kan jeg godt lide at give nyt liv til gamle møbler, så folk oplever en ny glæde ved dem.

Tina Larsen
Foto: Claus Søndberg

Han mener, at der generelt er en stor interesse for at holde fast i møbler, der har en historie.

- Det handler i høj grad om, at vi bevæger os væk fra køb og smid væk-kulturen i samfundet. Rigtig mange vil gerne genbruge i stedet for at købe nyt.

Tina Larsen
Foto: Claus Søndberg

Møbelpolstrer Thomas Dyg åbner i Vingårdsgade 32 på mandag, 5. oktober, klokken 9.30.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...