Årets afstemning til Danish Take Away Awards er netop åbnet. Her kan du se, hvem der er nomineret i Aalborg

For tredje år i træk er det blevet tid til Danish Take Away Awards, der hylder de danske takeaway-restauranter gennem en national afstemning og efterfølgende awardshow. Danish Take Away Awards uddeler i år 12 forskellige priser i en række forskellige kategorier som f.eks: “Årets familiefavorit”, “Årets bæredygtige restaurant”, “Årets SoMe restaurant”, “Årets take away trend” og ikke mindst “Bedst i Nordjylland”.

Hver region har sin helt

Mens danskerne kan nyde tid med venner, familie eller bare tage tiden til sig selv, er der andre, som sørger for, at der kommer god mad på bordet: Nemlig de lokale takeaway-helte. Og de skal selvfølgelig hyldes! Derfor kan danskerne frem til 25. november stemme på deres egen favorit takeaway-restaurant i forbindelse med Danish Take Away Awards 2018. Nanking Grill i Øgade-kvarteret har vundet den nordjyske kategori intet mindre end tre år i træk, og de er selvfølgelig nomineret igen i år. Det er de sammen med Pizzaria Bambino i Hjørring, Karma Sushi i Frederikshavn og Nobu Street food, Pizzaland og Kastet Grill & Burger i Aalborg.

- Man taler ofte om, at man skal huske at hylde hverdagens helte. Og eftersom takeaway er blevet en integreret del af danskernes liv, som får en travl hverdag til at hænge sammen, synes vi, at man bør gøre det til en tradition at hylde alle de takeaway-restauranter, der sørger for, at vi altid kan få hurtig og smagfuld mad på bordet, siger Carsten Boldt, adm. direktør hos Just Eat, der er initativtager bag Danish Take Away Awards.

Tak for mad

Vinderne af Danish Take Away Awards 2018 hyldes ved et awardshow i København 4. december. Sidste år blev der afgivet mere end 15.000 stemmer ved Danish Take Away Awards, og Carsten Boldt håber, at opbakningen vil være lige så stor i år:

- Det er god stil at sige tak for mad, og det håber vi, at danskerne vil gøre igen i år. De danske takeaway-restauranter er dybt afhængige af anerkendelsen fra deres kunder, så restauranterne kæmper ikke kun om pengepræmier ved Danish Take Away Awards, men i lige så høj grad om det helt store skulderklap for den kæmpe indsats, de ligger i deres produkt.

De nominerede i hver kategori er nu offentliggjort, og alle kan altså være med til at afgøre, hvem der skal løbe med både præmier og ære 4. december, ved at afgive deres stemme her: www.dtaa2018.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...