Danmark spiller landskamp mod Færøerne i Gigantium på søndag - og forhåbentlig bliver der lige så meget at glæde sig over som i juni sidste år, hvor vi slog Schweiz. Arkivfoto: Hans Ravn
Det sker

Tip til din weekend: Der sker en masse i Aalborg

Sprogjonglering, yoga og en landskamp - Marcus Delfer guider dig til begivenheder i byen de kommende dage

13. juni 2019 kl. 19:00

På det seneste har der været mange “punkterede” uger, som, for de flestes vedkommende, blot har budt på fire arbejdsdage.

Det har affødt en sød summen fra borgerne i Aalborgs gader og stræder og denne uge startede ligeledes også lidt sent. Derfor er der også kortere tid til weekenden, hvilket de færreste kan klage over - men hvad skal der ske?

Vi har set nærmere på byens begivenheder og udvalgt tre arrangementer, du burde kigge nærmere på.

Rigtig god weekend!

Fredag: I sprogets verden

Det er ikke mange måneder siden, Cafe Fløs slog dørene op i Reberbansgade 16B, som tidligere dannede rammerne for Ib René Cairo.

Siden åbningen har Fløs gjort sig bemærket med fællesspisninger, disco-aftener og andre finurlige temaer som “valgflæsk-aften” med debatoplæg.

Nu på fredag slår de dørene op for poetry slam, hvor du kan opleve nogle af byens dygtigste slammere i en vaskeægte ord-duel. Tag forbi Fløs, få lidt til ganen og start din weekend med et gribende, interessant og underholdende afsæt i sprogets vidunderlige verden.

Hvad - Poetry Slam

Hvor og hvornår - Cafe Fløs, Reberbansgade 16B, fredag kl. 20-23

Hvor meget - Arrangementet er gratis

Du kan tage til Poetry Slam på Cafe Fløs. Arkivfoto: Claus Søndberg

Lørdag: Krop, kunst og karma

Er du interesseret i kunst, eller kan du bare godt lide yoga?

Om du kan lide begge dele eller ej, får du alligevel mulighed for at slå to fluer med et smæk, når DGI Nordkraft i samarbejde med Kunstpionererne inviterer til gratis yoga i Kunsthal NORD.

Arrangementet finder sted i installationen “Invisible Presence”, der kan beskrives som en virtuel “eng”, hvor bladene kaster flimrende skygger på Kunsthallens gulv og giver en ganske særlig oplevelse.

Josephine Boesen, der er Kunsthal NORDS faglige formidler vil først introducere til udstillingen, og når yogatimen er slut, vil der være mulighed for en mini-omvisning.

Bemærk, der afvikles to hold fra kl. 10-11 (Smile-pose yoga) og kl. 11-12 (Yin-yoga).

Hvad - Gratis yoga i Kunsthal NORD

Hvor og hvornår - Nordkraft, Kjellerupstorv 5, 2, lørdag kl. 10-11 og 11-12

Hvor meget - Arrangementet er gratis

Vild med kunst og vild med yoga - så kan du slå to fluer med et smæk i Kunsthal Nords rå rammer. Foto: Troels Laursen

Søndag: Landskamp

Tilbage i januar kunne Danmarks herrehåndboldlandshold løfte trofæet over dem alle og kalde sig verdensmestre anno 2019.

Nu skal den røde mur igen i kamp, når det skal afgøres hvilke lande, der skal spille med om det europæiske mesterskab i 2020, der afvikles i Sverige, Østrig og Norge.

Søndag eftermiddag er det et andet land fra Rigsfællesskabet, Færøerne, der gæster Gigantium til en vigtig kamp. Danmark troner i øjeblikket på en delt førsteplads, men har brug for en sejr, hvis de vil med til EM.

Tag en ven under armen og støt de danske drenge nu på søndag!

Hvad - Håndboldherrenes landskamp mod Færøerne

Hvor og hvornår - Gigantium, Willy Brandts Vej 31, 9220 Aalborg Ø. Søndag kl. 16

Hvor meget - Billetter fra 175,- + evt. gebyr

Annonceret indhold

Nyeste