Koncert på havnen, alternativt cirkus og vandakrobatik - Marcus Delfer guider til oplevelser de kommende dage

AALBORG: Nibe Festival, The Tall Ships Races, Skagen Festival og arrangementerne i det nordjyske er svære at sætte tal på i denne uge.

Zoomer man helt ind på Aalborg, bliver det også en udfordring at vælge og vrage, for der sker vitterligt uendelig mange forskellige ting - hvorfor denne uges anbefalinger har måttet begå sig ved begrænsningens kunst. Forbered dig på tre arrangementer, der både rummer kendskab såvel som mødet med noget nyt og anderledes.

Hav en rigtig god weekend!

Torsdag: Koncert på havnen

Alt imens The Tall Ship Races er i gang, inviterer Himmerland Boligforening til stor fest, hvor du kan høre tre velkendte musikere, der henvender sig til det bredere publikum.

Måske er det hovedsageligt et ældre segment, der kender til Halberg & Friends - men alle kender hits som “Magi i Luften” og “Mandagsstævnemøde” for blot at nævne to af mange sange, du kender.

Inden Halberg går på scenen kl. 20.00 , kan du også høre Karl William (16.00) samt Djämes Braun (18.00) - og så er det helt gratis.

Hvad - Koncert med Karl William (kl. 16), Djämes Braun (kl. 18) og Halberg & Friends (kl. 20)

Hvor og hvornår - Himmerland Boligforening, Rendsburggade 22, 9000 Aalborg. Torsdag kl.16-20

Hvor meget - Arrangementet er gratis

Fredag: Cirkuskunst

Skibet Hawila er et af mange flotte skibe, der lægger til kaj under The Tall Ship Races i denne uge, og de har et ganske særligt cirkus med sig, som du, sandsynligvis, aldrig har oplevet før.

Med skibet som scene har Hawila allieret sig med gruppen Acting For Climate, der med deres show vil sætte fokus på det bæredygtige samfund, de mener, er indenfor rækkevidde - men som stadig kræver handling.

Det skal sige, at forestillingen er, hvad man betegner som “nycirkus”. Det opstod i slutningen af 60erne, hvor man blendede cirkus med teater, og derfor kan du også godt forberede dig på en anderledes og spændende oplevelse.

Hvad - Nycirkusforestillingen Into The Water

Hvor og hvornår - Du finder Hawila på kajen mellem Create og Musikkens Hus. Forestillingen kan opleves både torsdag og fredag kl. 19

Hvor meget - Gratis

Marcus Delfer
Har du ikke fået nok af vand efter flere dages Tall Ships, så giver kongerne af vandoverfladen, wakeboarderne, den gas i Aalborg Cable Park. Arkivfoto: Lars Pauli

Lørdag: Konge af vandet

Lørdagen er dagen, hvor du har mulighed for at vinke farvel til skibene, når de sejler ud af fjorden - men du kan også holde dit kulturelle aktivitetsniveau oppe og se nogle af landets vildeste wakeboardere i fuld hopla.

Danish Waketour ankommer nemlig til Aalborg, hvor wakeboardere i forskellige aldre og klasser vil demonstrere deres evner i Aalborg Cable Park.

Hvad - Danish Waketour

Hvor og hvornår - Aalborg Cable Park, Beddingen 5, 9000 Aalborg. Lørdag 12 -18

Hvor meget - Det er gratis at overvære

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...