Marcus Delfer guider dig til aktiviteter i byen de kommende dage

Efteråret lakker mod enden. De sidste analoge ure er stillet om til vintertid, de mørke nætter lader sig hurtigt trænge tættere på, julehyggen ulmer, og når klokken slår 20.59 denne fredag, falder den første sne.

Byen ligger langtfra søvnløs, og du kan stadig nå at få et væld af fede oplevelser inden din første julefrokost. Den kommende weekend byder på gode muligheder for at høre god musik, mærke den første spæde julestemning og blive stimuleret kreativt. Rigtig god weekend!

Fredag: Blandet landhandel med gode tilbud og højt humør

November-månedens første dag er i år en fredag, hvilket er lig med stor ståhej og våde varer, når sneen falder kl. 20.59. På samtlige af byens barer kan du få skænket årets første julebryg, og det er derfor svært at udpege én særlig begivenhed denne fredag.

Er du derimod mere på jagt efter en nostalgisk, musikalsk oplevelse, er der stadig billetter til koncert med Dodo & The Dodos, som spiller på Skråen. Føler du mere for den kommende julestemning, kan du også tage ud i Shoppen i Skalborg, der holder “Open by Night” med æbleskiver fra kl. 16.

Lørdag: Få din boogie på!

Når du har handlet de første julegaver, nydt den første snebajer og/eller danset tosset til “Vågner i Natten” kan du godt forberede dig på pangfarver og legendarisk lyrik på Studenterhuset.

Her er den magiske, mytiske og mageløse Marvelous Mosell hoppet i træningstøjet, iført sig det fede lir og smurt stemmebåndet med en Kir Royal, så han er klar til at spille dig ind i dansen med sin tidslommerap akkompagneret af de forbudte dansetrin. Ét navn som alt for sjældent gæster Aalborg, så snyd ikke dig selv for en fed oplevelse denne lørdag!

Hvad – Marvelous Mosell på Studenterhuset.

Hvor og hvornår - Studenterhuset, Gammeltorv 10, 9000 Aalborg. Lørdag kl. 20.30.

Hvor meget – 250,- inkl. evt. gebyr.

Søndag: Kreativ søndag for hele familien

Ugens sidste dag er ofte helliget til afslapning, men det behøver ikke vare hele dagen.

I Huset i Hasserisgade afholdes der nemlig fernisering for Ole Mejlvang Hedeagers drypmalerier, hvilket forhåbentlig kan bidrage til lidt inspiration, du kan tage med ind i lokalet ved siden af. Her afholdes der kreativ workshop, hvor du kan prøve dig selv og familien af med mindeværdige hånd- og fodaftryk i ler.

Hvad - Fernisering og/eller workshop på Huset i Hasserisgade.

Hvor og hvornår – Hasserisgade 10, 9000 Aalborg. Søndag 12-15.

Hvor meget - Ferniseringen er gratis, workshop koster 150,- for én voksen med ét barn.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...