Den populære gazellevirksomhed udvider

AALBORG: De første tre uger af januar har Frisørsalonen Maria S været under gennemgribende renovering, og nu har butikken slået dørene op under navnet My & Holger.

- Jeg har valgt at Maria S skal indgå i My & Holger-kæden for at positionere os på markedet, og for at blive en del af et koncept, som kun er blevet stærkere og stærkere for hvert år, der er gået, udtaler Maria Sørensen, der er indehaver af både Maria S og My & Holger salonerne.

My & Holgers succes er heller ikke til at tage fejl af, og i fjord blev deres hårde arbejde også belønnet med en gazellepris, der tildeles virksomheder, som har været særligt meget i vækst. Den hjemlige stemning i indretningen og muligheden for at få en billig frisørbehandling har været noget, som har tiltalt de nordjyske kunder, og Maria Sørensen har fundet inspiration i det, folk vil have, når de sætter sig i stolen.

- Jeg tror, vores succes bunder i, at vi har formået at følge med i, hvad forbrugerne gerne vil have og har tilpasset os kundernes behov, fortæller hun.

Pauline Vink
Billige frisørbehandlinger og hjemlig indretning har tiltalt de nordjyske kunder. PR Foto

Stor opbakning fra medarbejderne

Medarbejderne i de tre saloner er glade for, at de nu alle bliver en stor familie samlet under samme navn og koncept. Medarbejderne kender nemlig hinanden, da de ofte deltager på kurser og andre arrangementer sammen.

- Medarbejderne er glade for, at det hele kommer til at gå igen i salonerne, og at det nu vil være mere strømlinet og med mere gennemsigtighed i forhold til priser, farvekort og så videre, fortæller Maria Sørensen.

Pauline Vink
Der er nu tre My & Holger saloner i Aalborg. PR Foto

Drømmer om flere saloner

Maria S salonen har eksisteret i 12 år, og det er ikke en ny indskydelse, at denne salon også skulle ind under My & Holger-konceptet.

- Vi har talt om det i flere år, men det var vigtigt for os, at det skulle være det rette tidspunkt, fortæller Maria Sørensen.

- Jeg kom tilbage fra barsel i sommers, og da begyndte vi at tale om det igen, og så passede det godt her i januar, fordi det er uden for sæson, fortsætter hun.

Med den nye fusionering er der nu tre My & Holger saloner i Aalborg med i alt 37 medarbejdere, men fremtiden kan måske byde på endnu flere af de hyggelige frisørsaloner.

- Vi har ikke planer om at åbne flere saloner i Aalborg, men vi har nogle idéer på tegnebrættet til andre byer, og man ved aldrig, hvad der sker i fremtiden, fortæller Maria Sørensen.

- Jeg er også bare en rigtig nordjyde, så jeg vil gerne have at det ikke bare går godt, men at det går rigtig godt, før jeg gør noget, fortsætter hun grinende, og fortæller at det altså ikke vil blive lige foreløbigt, at virksomheden udvides yderligere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...