Tre dage med 10.000 stykker modetøj fra kendte mærker

AALBORG: Det er ganske gratis at komme ind. Hvor mange penge, du så ender med at fyre af, når du kommer ind i Kedelhallen, er selvfølgelig op til dig selv.

Men der er ganske klækkelige besparelser af komme efter, lover arrangøren, når et tre-dages lagersalg af modetøj og smykker snart rykker ind i Nordkraft.

Det er firmaet Brinch Retail, der står bag lagersalget onsdag 27. november til og med fredag 29. november. På stativerne vil der være masser af festtøj, kollektionsprøver og styles fra tidligere kollektioner af velkendte mærker som Gestuz, Karen by Simonsen, Kaffe, Saint Tropez og Kari Traa - til mænd er der kollektionsprøver fra Matinique.

Alt i alt er der flere end 10.000 stykker tøj at vælge og vrage mellem. Er du mere til smykker, kan du finde udvalgte smykker fra Julie Sandlau.

Brinch Retail kalder selv lagersalget for "Danmarks flotteste". Firmaet har tidligere stået bag lignende events i Aarhus og København.

Lagersalget har åbent onsdag 27. november fra kl. 14-19. Torsdag 28. november kl. 10-19 og Fredag 29. november kl. 9-20.

Der er prøverum i hallen, og du kan betale med alle typer betalingskort, kontanter og MobilePay.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...