Du kan snart komme af med dine sørgelige rester i badeværelsesskabet og samtidig få et helt nyt produkt kvit og frit

AALBORG: Hylder fyldt med halvtomme produkter. Sådan ser det ud, når man åbner badeværelsesskabet i mange danske hjem, og det vil plejebrandet Simple, der netop er blevet lanceret i Danmark, nu sætte fokus på. Derfor rykker de ind i Kvickly Vestbyen i uge 17, hvor aalborgenserne får mulighed for at bytte et ansigtsprodukt, de ikke får brugt, til et spritnyt Simple-produkt – helt gratis.

En gammel makeupfjerner, en skintonic fra sidste år og en halvtom ansigtscreme, som ikke lever op til forventningerne og derfor samler støv på hylden. Et scenarie, mange danskere kender til. Men hvorfor ikke skifte de ansigtsprodukter, som ikke fungerer, ud med et nyt, du kan få glæde af? Det er filosofien, når Simple inviterer til ’Store Byttedag’ i Kvickly Vestbyen den 26. og 27. april i butikkens åbningstid.

- Der kan være mange grunde til, at man ikke får brugt sine ansigtsprodukter helt op. Måske passer de ikke ens hudtype alligevel, eller de bliver slet og ret glemt i mængden. Derfor inviterer vi beboerne i Aalborg og omegn til at bytte et gammelt ansigtsprodukt til et nyt fra Simples sortiment. De er alle udviklede til sensitiv hud, som rigtig mange i Danmark oplever at have, fortæller Martin Delin fra Simple.

Initiativet skal få især danske kvinder til at tænke over, hvor mange ansigtsprodukter de ikke får brugt op og samtidig slå et slag for en enkel og overskuelig tilgang til at passe på sit ansigt.

- Vi mener, at den daglige plejerutine skal være enkel og overskuelig. Det behøver ikke kræve tonsvis af produkter at pleje sit ansigt hver dag. Byttedagen kan måske være en anledning til at få ryddet op i skabet eller fungere som en reminder om at købe produkter, man har lyst til at bruge helt op fremover, siger Martin Delin.

Simple tilbyder desuden at måle fugtniveauet i huden på de besøgende, så man har mulighed for at tilpasse plejerutinen til hudens tilstand.

Pop up-shoppen i Kvickly i Vestbyen kan besøges fredag 26. april fra kl. 14-19 og lørdag 27. april fra kl. 11-16.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...