På turen møder du både hekse og spøgelser

AALBORG: Har du mod på en uhyggelig byvandring, hvor de døde bliver levende igen? Sådan lyder tilbuddet fra Aalborg Historiske Museum.

Museets uhyggelige byvandringer med hekse, spøgelser og bloddryppende historier er særdeles populære, og i anledning af den nært forestående allehelgensaften kan man nu komme med på en særlig uhyggelig udgave. Det skriver Aalborg Historiske Museum i en pressemeddelelse.

Museet har allieret sig med Aalborg Rollespilsforening TRoA, og disse særlige allehelgensbyvandringer er derfor stedet, hvor de levende og de dødes mødes. Publikum vil undervejs ikke bare få de bloddryppende historier fra byens fortid fortalt af museets guide; til disse ekstra uhyggelige byvandringer er de døde bogstaveligt talt genopstået fra graven, og de går nu hvileløst rundt i byens gader, står der også i pressemeddelelsen.

Billetterne blev revet væk sidste år, så i år er antallet af byvandringer fordoblet, og der afvikles derfor i alt otte ekstra uhyggelige byvandringer fordelt på torsdag 29. oktober og fredag 30. oktober.

Byvandringerne er så uhyggelige, at museet ikke anbefaler børn under 15 år at deltage.

Du kan købe billetter på museets hjemmeside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...