Karneval og Råt&Godt vil skræmme livet af byens børn

AALBORG: Man tager en 118 år gammel togremise. Tilsætter gys og gru, aktiviteter og Aalborg Karnevals lager af sjov og ballade. Så inviterer man byens børnefamilier til at deltage, og vupti har man et stort spøgelseshus for de mindste.

Og det er netop, hvad Aalborg Karneval og Råt&Godt gør lørdag 2. november, når de laver Halloween i den gamle togremise.

- Vi vil gerne understøtte Aalborgs kulturliv, derfor laver vi i år spøgelseshus sammen med netop Råt&Godt. Vi har et godt netværk af frivillige at trække på, og på den måde kan vi hjælpe hinanden, siger formand for Aalborg Karneval Mette Bugge.

Spøgelseshuset er tiltænkt børnefamilier med børn op til 10-års-alderen. De kan gå på opdagelse i huset og deltage i aktiviteter som ansigtsmaling, hjernebowling og edderkoppekast.

- Det bliver rigtig sjovt, og er man ikke til alt det skræmmende, sker der også andet, lover hun.

Arrangørerne opfordrer til, at man kommer udklædt, men under alle omstændigheder bør man have varmt tøj på, for remisen kan godt være kold.

Du skal købe billet ved indgangen for at komme ind. Børn op til 2 år er gratis, mens større børn - og deres voksne - må slippe 25 kr.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...