Du kan ganske gratis opleve klubkongerne i TooManyLeftHands til Gadefest Tour, som vender tilbage til Aalborg

AALBORG: Sidste år lavede de en massiv fest på Gammeltorv. Nu vender TooManyLeftHands og Gadefest on Tour tilbage til byen, og det bliver mindst ligeså vildt som sidste år. Denne gang foregår festlighederne bare i gården i Danmarksgade 17.

Det går ikke stille for sig, når Gadefest Tour ved hjælp af en specialbygget scene, konfettikanoner og kendte elektroniske toner forvandler syv forskellige byer til massive gadefester. Aalborg er endnu en gang på listen, og derfor kan man godt begynde at glæde sig til lørdag, 31. august, hvor man ganske gratis kan opleve den populære dj-duo TooManyLeftHands, som er kendt for at levere et brag af et show. I år har de for eksempel været en tur forbi Distortion i København og Tinderbox i Odense, hvor publikum både fik konfetti, ild og vild musik at danse til.

Succesen gentages

Det er succesen fra sidste år, som får arrangørerne til at gentage Gadefest Tour landsdækkende endnu en gang.

- Tak til alle der deltog sidste år! Vi gentager selvfølgelig succesen i år og rykker gadefesten ud i det danske land, sammen med Royal Beer, Booster, Pepsi Max & Smirnoff, skriver de i et opslag på Facebook.

De opfordrer desuden til, at man tilmelder sig eventen, da det har en effekt på, hvor stort showet bliver i din by.

- Lineup bliver annonceret løbende, jo flere deltagere, jo flere artister, co2, konfetti og ild.

Det er som sagt gratis at deltage til Gadefest Tour.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...