Livet her

Tornhøjcentret genopstår i ny version

Her kan du læse lidt om, hvad der skal ske og hvornår

01. november 2018 kl. 11:52
Opdateret kl. 12:10

AALBORG: Der har været beboet i området ved Tornhøjcentret siden 60´erne, så det kommer næppe bag på nogen, at området har trængt til en gennemgribende forandring.

Det sker nu, hvor Dansk Boligbyg a/s, Aalborg-afdelingen har vundet en totalentreprise for en privat bygherre.

Det betyder, at der bliver opført 156 boliger, en Netto dagligvarebutik, en lægeklinik og et erhvervslejemål i Tornhøjcentret på adressen Tornhøjvej 2, Aalborg Øst.

Det er meningen, at der skal være erhverv i stueplan, mens der er boliger på etagerne. Privatfoto

Der er tale om mange kvadratmeter, ide det samlede etageareal udgør 13.200 m2, så der vil blive bygget frem til engang i 2020. Den første aflevering af første etape sker ved udgangen af 2019.

I første omgang er det de store gravemaskiner, der er i gang.

Jord- og betonarbejderne er nemlig påbegyndt, og umiddelbart efter jul påbegyndes montagen af betonelementer på byggeriet, der opføres i 4, 5 og 6 etager. I stueplan kommer der til at være erhverv, og lejlighederne indrettes på etagerne.

Selve bygningens udtryk er også på plads.

Facaderne bliver en kombination af teglsten og facadepuds med svalegange i beton. Lejlighederne får egen altan eller terrasse. Byggeriet har delvis kælder, indrettet med depotrum til lejemålene.

Arkitekt er C. F. Møller Danmark A/S. Ingeniør er Akademiingeniør Svend Poulsen A/S. Bygherrerådgivning er Brix og Kamp A/S, oplyser Dansk Boligbyg A/S

Annonceret indhold

Nyeste