Et besøg i Gaden betyder dog du skal overholde forskellige restriktioner

AALBORG: Efter 14 dage med lukkede barer og værtshuse gør Jomfru Ane Gade klar til at genåbne, og fra på torsdag kan du altså igen lægge vejen forbi festgaden.

Nedlukningen, som blev vedtaget af Folketingets Epidemiudvalg 3. juni og foreløbig fjorten dage frem, skete på baggrund af et stigende smittetal blandt unge. Da disse tal er nedadgående, har Gaden fået grønt lys af myndighederne til at byde gæsterne velkommen igen.

Kristoffer Hjort Storm, salgs- og marketingchef i Rekom, glæder sig over udviklingen men understreger, at der vil være restriktioner.

- Vi åbner stille og roligt, og vi har taget det initiativ, at der i de første fjorten dage skal vises coronapas både indendørs og ved udendørsservering fra kl. 18 til lukketid. Folk skal være trygge ved at besøge Gaden.

Hvis ikke der sker anden udvikling, vil de landsdækkende restriktioner være gældende efter de fjorten dage.

I første omgang åbner de fire Rekom-barer, som nåede at slå dørene op inden den seneste nedlukning. I takt med epidemiens udvikling og de tilhørende restriktioner vil Rekom åbne flere af deres barer, og håbet er, at man engang i juli er tilbage på fuldt blus.

Kristoffer Hjort Storm forventer ikke, at der bliver tale om endnu en nedlukning. Opfordringen lyder dog:

- Kom tilbage og hav det gode humør med. Tænk jer godt om og opfør jer ordentligt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...