Ladies Night og de andre special-arrangementer i Svømmeland er populære. PR-foto
Livet her

Trænger du til at forkæle dig selv? Svømmeland skruer op for varmen i efteråret

Satser på endnu flere aftener for kvinder, familier og med saunagus

09. september 2019 kl. 11:00

AALBORG: Vi er vilde med at forkæle os selv med wellness og varmekick. Det kan man konstatere i Svømmeland Nørresundby, som har stor efterspørgsel på deres særlige fredagsarrangementer.

Derfor skruer svømmehallen her i efteråret endnu engang op for antallet af de særlige arrangementer, som gusmaratons, familieaftener og Ladies Night.

- Vi oplever fortsat en stor interesse for saunagus, og i de travle perioder må vi ofte køre saunagus i begge saunaer på samme tid for at kunne følge med. Derfor har vi i år valgt at udvide programmet yderligere, så dem der er helt tosset med saunagus, eller dem der gerne vil have lidt ekstra forkælelse også kan finde et tilbud, der passer til dem, siger kommunikationsansvarlig Cecilie Hedegaard Bak.

Til Familieaftenener kan store og små bruge alle faciliteterne - også wellness-afdelingen. PR-foto

I alt bliver der ti af de særlige tilbud frem mod jul. Det gælder blandt andet også Familieaftener, hvor forældre eller bedsteforældre helt ekstraordinært kan tage børn eller børnebørn med i wellness-afdelingen. På de aftenener kan man prøve familiesaunagus, der bliver serveret mad og livredderne laver særlige aktiviteter for børnene.

For de voksne er der særlige Gusmarathons og Ladies Night. Kvindeaftenerne henvender sig - som navnet siger - til kvinder og piger ned til 14 års-alderen. Her i efteråret bliver programmet spicet lidt op, sådan at der er forskellige temaer. F.eks. kan du komme til kombineret wellness og motion og begynde med 30 minutters vandaerobic.

Annonceret indhold

Nyeste