Den prisvindende australske komiker Hannah Gadsby, der har haft flere succes-shows på Netflix, drager på en Europa- turné, som for første gang fører hende forbi Aalborg Kongres & Kultur Center 10. februar.
Det sker

Trænger du til et grin? Nu kommer australsk komiker til Aalborg

Oplev den prisvindende comedystjerne Hannah Gadsby i Europahallen

01. juni 2021 kl. 15:43

AALBORG: I 2018 ændrede alt sig for den australske komiker Hannah Gadsby, der nærmest på én dag blev en comedy-sensation med sin Netflix-special Nanette, som indbragte hende en Emmy og Peabody-pris.

Hannah Gadsby har tidligere turneret verden rundt, men det bliver førte gang, hun besøger Danmark og Aalborg, når hun gæster Europahallen i AKKC 10. februar klokken 19.30. Showet Nanette var egentlig ment som Gadsbys afskedssalut til comedy, men hendes komplekse livsbetragtninger samt eksperimentelle og utraditionelle tilgang til comedy som genre, vakte genklang og stor begejstring hos publikum såvel som kritikerne – mulighederne bankede på, og Hannah Gadsby besluttede sig for at være tro mod det, hun elsker: Stand-up-comedy.

Hannah Gadsbys nye show Body of Work har premiere i Australien allerede denne sommer, og herefter peger hun fødderne i retningen af resten af verden i starten af 2022, herunder Danmark, hvor publikum får fornøjelsen af at opleve stjernekomikeren i de to danske byer København og Aalborg under hendes første danske besøg nogensinde.

Billetter til Hannah Gadsbys show Body of Work i Europahallen er til salg i AKKC’s billetkontor samt på akkc.dk og ticketmaster.dk.

Annonceret indhold

Nyeste