Datingkonceptet Face2Face inviterer dig på tre dates, hvor du møder singler i din egen by - uden det tåkrummende første stævnemøde

AALBORG: Kender du det, når flere ugers spændende chat på Tinder endelig munder ud i et møde, og gnisten bare slet ikke er der? Eller når dine velmenende venner har sendt dig på en blind date, og du allerede efter et (langt) kvarter er klar til at tage hjem?

Det vil datingkonceptet Face2Face gøre op med, og for 179 kroner får du en hyggelig aften med en masse andre singler, du besøger tre forskellige værtshuse, og måske møder du dit livs kærlighed. En ting er i hvert fald helt sikkert - du er ikke alene.

Daten er sat op, så alle dates foregår i grupper af seks personer og varer halvanden time. Når tiden er gået, går du og din datingmakker videre til næste bar, hvor fire nye mennesker venter på jer. Derefter går I til tredje bar, og til sidst møder du alle aftenens singler til en fælles fest.

Arrangementerne foregår i både Aalborg, Aarhus, København og Odense, og datinggrupperne er delt op efter alder.

I Aalborg kan du komme med på date 29. oktober eller 26. november, og du kan melde dig til alene eller sammen med en ven/veninde - meld dig til her.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...