Over hele landet er det OFF-dag - også i Biffen, som inviterer på gratis film

AALBORG: Gør tanken om mere varme og sol dig træt - længes du i stedet efter mørket og en god film, så er redningen nær.

I dag, 27. august, er det nemlig officiel OFF-dag, og det betyder, at du - ganske gratis - kan komme med til Danmarks Oscarkvalificerende kortfilmfestival, Odense Internationale Filmfestival (OFF). Det sker vel at mærke i din lokale biograf i form af Biffen Nordkraft.

Filmfestivalen livestreamer nemlig forunderlige kortfilm ud til lokale biografer i hele landet. Det vil sige, at man kan sidde helt forskellige steder og opleve de samme film samtidig - samt følge debatten efter visningen.

OFF-dagen begynder klokken 15 og slutter kl. 23 - og i løbet af den tid vises der i alt fire filmpakker fra henholdsvis den internationale hovedkonkurrence, animationskonkurrencen og den danske konkurrence. Du kan vælge at se én, flere eller alle filmprogrammer.

OFF er en anerkendt kortfilmfestival, der hvert år i uge 35 forvandler Odense til et filmmekka, når filmskabere fra hele verden gæster den fynske hovedstad.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...