Karnevallet fylder Vesterbro med festglade mennesker.
Livet her

Trafik under karneval: Disse veje bliver spærret

Midtbyen er tilgængelig, men flere trafikale hovedårer vil være spærret

25. maj 2023 kl. 18:00

AALBORG: Det kommer nok ikke som en overraskelse for dig, men hvis du har planer i Aalborg lørdag, er det værd at være opmærksom på, hvilken vej du kører.

Aalborg Karneval løber nemlig af stablen, og derfor er det ikke sikkert, du kan tage den vej, du plejer.

Midtbyen er i år åben og uforstyrret under karnevallet. Tre centrale færdselsårer i byen er til gengæld lukkede.

I Vestbyen vil Kastetvej og Borgergade være lukkede fra omkring klokken 9.30 til klokken 15.00. Paraden fra den del af byen starter ved Haraldslund og bevæger sig hen ad Kastetvej og Borgergade til Vesterbro.

Her kan du se, hvilke veje der er afspærret til karneval. Kilde: Aalborg Karneval

I den anden ende af byen er der spærret ved Nyhavnsgade, Strandvejen og Ved Stranden fra klokken 9.30 til omkring klokken 13.00. Ved Stranden kan dog være spærret frem til klokken 15.00.

I Nørresundby begynder paraden ved Mellem Broerne og bevæger sig over Limfjordsbroen til Vesterbro. Broen forventes at være spærret fra omkring klokken 9.00 til klokken 12.00.

Alle tre parader mødes på Vesterbro, hvor de bevæger sig henimod Kildeparken, og derfor vil vejen være spærret det meste af dagen. Afspærringen begynder klokken 9.00. Arrangørerne regner med at kunne åbne vejen nord for Kimbrertyren omkring klokken 16.00, mens resten genåbnes som rengøringen skrider frem.

Midtbyen er som nævnt helt åben for trafik. Arrangørerne foreslår selv, at billister kan bevæge sig udenom byen via Østre Allé. Fra Østre Allé er der adgang til midtbyen via Østerbro og Sønderbro. I Vestbyen kan man komme udenom Kastetvej ved at køre via Annebergsvej til Vestre Fjordvej og rundt om Søheltekvarteret på Peder Skrams Gade.

Annonceret indhold

Nyeste