Oppe i Frederikshavn har de fået en spritny, flot biograf, men hvad er det, der gør den værd at køre efter?

Det er ikke fordi, der mangler biografsale i Aalborg. Med tre biografer i byen, burde der være noget for enhver smag. Både i film og type af biograf. Men hvorfor er det så interessant, der er åbnet en ny biograf helt i Frederikshavn?

Her får du tre gode grunde til at køre nord på for at opleve Palads Teatret, og én grund til at blive i Aalborg,

Derfor skal du til Frederikshavn:

1: Uovertruffen lyd

Du kender formentlig til begrebet surround sound. Højtalere hele vejen rundt i salen, så lyden for eksempel kan komme bag fra. Surround sound er ikke noget nyt i biograf-sammenhæng, men hos Palads Teatret er de gået skridtet videre og har investeret i Dolby Atmos til de to største sale. Atmos er en nyere teknologi, der gør det muligt at sende lyd mod seeren fra alle retninger. Lyden er altså mere tredimensionel.

Derudover er der også bare mere umff og tjubang på lyden hos Palads Teatret, som virkelig kan mærkes i kroppen.

2: Lækre sæder

Der er ikke nogen gammeldags biografsæder i Palads Teatret. I den største sal består bagerste række af lækre læderlænestole, der kan vippes tilbage, forrest er der chaiselonger – nogle endda med plads til to – men langt de fleste sæder er elektroniske lænestole, hvor man med knapper kan justere vinklen på både ryg og fodskammel. Det er lækkert.

3: God plads

Et af de største plusser ved biografen i Frederikshavn er dog pladsen. Der er bredere armlæn, end man er vant til på traditionelle biografsæder, der er længere frem til næste række, så man lettere kan smutte fordi, hvis man skal tisse undervejs, og vigtigst af alt, så er der stor højdeforskel mellem rækkerne. Du kommer med andre ord ikke til at få dit udsyn ødelagt af en meget høj gæst med plads lige foran dig.

Derfor skal du blive i Aalborg:

1: Transporttiden

Selvom Frederikshavn er i Nordjylland, er det ikke en tur på ti minutter fra Aalborg. Har du bil kan turen overstås på omkring tre kvarter. Men skal du med offentlig transport tager det omkring en time at komme fra station til station – og så skal du videre derfra til selve biografen.

Det er derfor næppe værd at tage turen ved samtlige film. Men hvilken type film, der til gengæld kunne være værd at køre til Frederikshavn efter, kan du læse mere om i Nordjyskes test af, hvorvidt det er værd at køre til Frederikshavn for at gå i biografen.

Læs hele historien på nordjyske.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...