Tobias Rahim på scenen til årets Nibe Festival, hvor en festivaldeltager beskrev, hvordan hun måtte flygte fra koncerten pga. tumult i et meget crowded publikum. Foto: Frederikke Hvolgaard Skall
Det sker

Efter kaos på flere festivaler: Sådan håndterer man TSR-koncerten med Tobias Rahim

Eventarrangørerne er ekstra obs på koncerten med den populære popfyr - en booking de i øvrigt er meget tilfredse med

04. august 2022 kl. 09:02
Opdateret kl. 09:42

AALBORG: Popkometen Tobias Rahim, der står bag kæmpe-bangers som "Mucki Bar" og "Stor Mand", har for alvor indtaget den danske musikscene.

Det er i dén grad kommet til udtryk på flere af årets festivaler, hvor der har været meldt om så enorm en publikumsinteresse til netop Rahims koncerter, at det har skabt kaos-agtige tilstande.

Torsdag 4. august står han på scenen i Aalborg, når han skal optræde på Slotspladsen ved Havnefronten til The Tall Ships Races. En koncert, der ligesom alle øvrige havnekoncerter, er helt gratis.

Det rejser spørgsmålet om, hvorvidt og hvordan arrangørerne bag det store event mon har forberedt sig på den populære Rahims besøg og de udfordringer, det nu kan medføre.

Keld Rud Nielsen, der er ansvarlig for musik og underholdning til The Tall Ships Races, fastslår først og fremmest, at der ved den aktuelle scene på Slotspladsen er plads til mere end 10.000 publikummer.

Dertil fortæller han, at de har valgt at opjustere på sikkerheden på dette tidspunkt af aftenen.

- Der er kaldt ekstra security ind, da vi forventer, at der kommer ekstra mange mennesker. Vi har tydeligt kunne se, at den her booking har været meget populær.

"De sagde, det ville blive stort"

Det var i efteråret 2021, at aftalen med Tobias Rahim kom i hus. I den forbindelse sender Keld Rud Nielsen et stort skulderklap til et af byens spillesteder, som har deltaget i at støbe musikprogrammet sammen og på daværende tidspunkt så et lys i netop dette navn.

- Skråen sagde, at det (Tobias Rahim, red.) ville blive stort. De skal helt sikkert have æren for den booking.

Oplev Tobias Rahim torsdag 4. august klokken 21 på Slotsscenen. Har du set, hvem der ellers optræder til den store havnefest? Se hele programmet her.

Annonceret indhold

Nyeste