Såkaldte food courts sørger for vådt og tørt på begge sider af fjorden

AALBORG: The Tall Ships Races byder på skibe fra mange nationaliteter, og det afspejles også i udbuddet af mad og drikke langs havnefronten. På begge sider af fjorden finder du således områder, som byder på det tørre, det våde og det søde.

Tre foodcourts lokker med kulinariske oplevelser, mens der selvfølgelig også er mulighed for mere traditionelle serveringer. Er du mere til det søde køkken, er der også flere fristelser langs kajkanten.

På Aalborg-siden er der to foodcourts, i henholdsvis Utzon Parken og Ved Musikkens Plads, og på Nørresundby-siden er der et enkelt foodcourt ved festområdet.

I de tre områder kan du finde alt fra thaimad til madpandekager og burgere med fritter, og der er også gode sager såsom slushice og candyfloss eller en varm kop kaffe, hvis det skulle friste. De tre foodcourts har ikke et fuldstændigt ens udvalg, så orienter dig eventuelt på forhånd, inden du begiver dig på vej.

Du kan se, hvad hver enkelt foodcourt tilbyder, på Aalborg Kommunes kort over havneområdet, som du kan finde kortet på hjemmesiden /www.tsraalborg.dk

Susanne Justsen
Hvis du er vild med candyfloss, så kan du købe det på begge sider af Limfjorden under Tall Ships Races i Aalborg. Foto: Colourbox
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...