Aalborg Atletik og Motion er en af syv arrangører af det landsdækkende motionsevent Danmark Løber. Arkivfoto: Andreas Falck
Livet her

Tusinder deltager i stort motionsevent

Aalborg Atletik og Motion er en af arrangørerne bag Danmark Løber - sammen hver for sig

18. april 2020 kl. 09:59

AALBORG: Hvis du synes, at der er lidt flere løbere end normalt rundt omkring på Aalborgs gader og stræder i morgen formiddag, så har du ganske ret.

Søndag kl. 11 vil masser af løbere nemlig være med til at skabe det store landsdækkende motionsarrangement Danmark Løber - sammen hver for sig.

Det er de syv største løbsarrangører i Danmark, der står bag - blandt andre Aalborg Atletik og Motion, skriver klubben i en pressemeddelelse.

- Alle motionsklubber er jo hårdt ramt af corona-situationen og vil på denne måde forsøge at holde Danmark løbende, siger kommunikationsansvarlig Jørgen Hein.

Det er ganske gratis at være med til eventen, hvor man kan vælge mellem at løbe eller gå 5 eller 10 km eller løbe en halvmaraton.

Undervejs kan man følge med i det landsdækkende arrangement via sin mobiltelefon. Der er fælles opvarmning fra et studie, hvor værterne guider alle deltagerne gennem dagen.

Starten går klokken 11.00 for alle. Herefter vil der er i 2 1/2 time være informationer og pep talk fra værterne samt forskellige konkurrencer. Undervejs vil værterne også ringe nogle af deltagerne op for at få kommentarer og stemningsrapporter.

Alle kan sende hilsner, billeder og videoklip ind til studiet fra deres løbe- og gåtur. Deltagerne modtager diplomer og virtuelle, "lav-selv" medaljer.

Arrangørerne understreger, at de generelle anbefalinger fra myndighederne skal følges under hele arrangementet.

Indtil videre er flere end 15.000 tilmeldt Danmark Løber.

Annonceret indhold

Nyeste