Ulrich Thomsen springer ud som instruktør og inviterer til pølsefest i Biffen

Update: Grundet de nye coronarestriktioner i København og andre steder i landet har skuespiller og instruktør Ulrich Thomsen desværre været nødt til at aflyse sit besøg og forpremieren på GUTTERBEE i Biffen Nordkraft på søndag den 13. december. Han glæder sig til i stedet at besøge Biffen i starten af 2021.

AALBORG: Kom til forpremiere på filmen Gutterbee i Biffen i Nordkraft. Her kan du komme tæt på Ulrich Thomsen der indleder filmen og bagefter deltager han i en Q&A efter filmen. Skuespiller Ulrich Thomsen er netop nu aktuel i det danske drama ERNA I KRIG og vil snart kunne opleves som Carl Mørck fra afdeling Q i MARCO EFFEKTEN. Den alsidige skuespiller slog for alvor igennem i Thomas Vinterbergs 'Festen' i 1996, men rollen som instruktør er uvant for den erfarne skuespiller. Her har han lavet en komedien Gutterbee som er en komedie om pølser og venskab. Tyske pølser vel at mærke.

Ulrich Thomsen springer ud som instruktør med filmen Gutterbee. Pressefoto.

Filmen handler om plattenslageren og drømmeren Mike, der møder pølseentusiasten Edward. Mike er netop løsladt fra fængslet uden nogen planer for livet, og Edward er bare gået i stå. Så da Mike hører om Edwards ydmyge drøm om en tysk pølserestaurant i Gutterbee for at skabe fred og forståelse i verden, inspirerer han Edward til at gå efter drømmen.

De to kaster sig ind i opgaven, og den amerikanske drøm synes lige om hjørnet, hvis ikke lige det var for den småracistiske og selvudnævnte leder af Gutterbee, Jimmy Jerry Lee Jones Jr., hans homoseksuelle søn Hank, den etbenede tjener Sue, Edwards humørsvingninger, den lokale prædikants generelle modstand og Mikes brogede fortid. Spørgsmålet er nu, om menneskeheden, tilgivelsen og sammenholdet sejrer, eller om de har gabt over mere, end de kan have i munden.

Forpremieren finder sted søndag den 13. december kl. 15 i Biffen Nordkraft. Gutterbee får premiere i Biffen 16. december.

Du kan købe billetter her.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...