Festen blev for vild til fredagens sidste koncert på Nibe Festival

AALBORG: Bandet "Ude af kontrol" er kendt for at sparke gang i nogle vilde fester, og det var nok også grunden til, at Nibe Festival havde dem på plakaten fredag nat i Reservatet. Desværre endte det rent faktisk ude af kontrol blandt publikum, og det fik festivalen til at stoppe koncerten efter bare et kvarter.

Camilla Gammelgaard og Martin Damgård
Reservatet var helt tæt pakket til nattens koncert.

Først var det kun midlertidigt, så man kunne bede folk om at slappe af, rykke tilbage og passe på hinanden, men så snart musikken startede, var der problemer igen. Mange af de fremmødte gæster var tilsyneladende så imponerede over musikken, at de hoppede rundt oveni hinanden. De var simpelthen for vilde.

- Der var ikke nogen, som ville andre noget ondt, eller som havde en dårlig attitude. Det handlede simpelthen om, at der var alt for mange mennesker, og festen blev for vild, fortæller festivalleder Peter Møller Madsen og fortætter:

- Vi kunne ikke styre det, så vi valgte at stoppe koncerten, men det var en meget kontrolleret beslutning fra vores side.

Det frustrerede band kom selv på scenen og fortalte, at de ikke kunne få lov at fortsætte, men selv da budskabet var sagt, blev folk håbefuldt stående i flere minutter, før de til sidst gav op og vandrede videre.

Camilla Gammelgaard og Martin Damgård
Efter et kvarters koncert kom den skuffende melding om, at koncerten ikke ville fortsætte.

Peter Møller Madsen er ærgerlig over, at bandet kun fik et kvarters tid på scenen og kan godt forstå, at folk var skuffede, men sikkerheden trumfer alt andet.

- Der var ingen, der kom til skade, men det kunne være sket, og det ville vi ikke risikere. Det vigtigste for os er at passe på vores gæster, og derfor bliver vi nødt til at tage sådan en beslutning. Så må vi stå på mål for det bagefter, siger han.

Spørgsmålet nu er så, om Ude af Kontrol måske skal flyttes til en anden scene med mere plads, hvis de vender tilbage til Skalskoven i fremtiden.

- Vi skal selvfølgelig have evalueret på det, og så må vi se. De tidligere år er det gået fint, men i år var der mødt ekstremt mange mennesker op, og det blev for meget, fortæller Peter Møller Madsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...