Den røde løber er rullet ud - så værsgo at træde inden for til et godt måltid i Restaurant Papegøjehaven - der jo som bekendt er hjemmehørende i Aalborghallen - hvor familien Mouritzen nu kan fejre 50 års jubilæum som forpagtere. Arkivfoto: Lars Pauli
Mad & Drikke

Uden mad og drikke dur helten bare ikke...

Restauratørfamilien Mouritzen kan glæde sig over 50 år i den gode mads tjeneste i Papegøjehaven

01. august 2019 kl. 18:00
Opdateret 29. august 2019 kl. 11:20

AALBORG: Uden mad og drikke dur helten bare ikke...

Ja - det er fuldstændigt korrekt. Det er måske et lidt slidt udsagn - men ikke desto mindre, så er der alligevel mere end ét gran sandhed i det.

For selve budskabet i udsagnet er evigt gyldigt.

Og det kan man formentlig få restauratørfamilien Mouritzen til at skrive under på.

Det er lige præcis den familie Mouritzen, der er synonym med restaurant Papegøjehaven i Aalborg.

Restauranten er vel kendt af alt og alle, og nu kan familien Mouritzen så fejre 50 års jubilæum som forpagtere af Papegøjehaven. Og den kan om nogen lave god mad.

Der er såmænd ingen præmier på højkant - hvis man ud fra dette foto kan gætte det rigtige antal jubilæumsår. Det skulle dog ikke være så svært. Familien Mouritzen er her samlet til et familiefoto med Peter og Bodil siddende i front - og bagved fra venstre er det børnene Lars, Lotte og Anders. Privatfoto

Familien har nemlig siden 1969 drevet restauranten i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) -først med Peter Mouritzen som forpagter og nu med sønnen Lars Mouritzen ved madroret.

Det hører også med til historien, at restauranten igennem årenes løb har været et naturligt omdrejningspunkt for hele familien bestående af Peter, hustruen Bodil og børnene Lars, Lotte og Anders.

Og selvfølgelig skal et sådant jubilæum fejres med manér.

Madnostalgi skal således være med til på festlig vis at markere de fem årtier i Papegøjehaven, hvor restauranten tilbyder en frokostbuffét i perioden 12. til 17. august med et udvalg af såkaldte signaturretter fra de forskellige årtier.

Og så er der vist kun tilbage at sige: tillykke med jubilæet og velbekomme...

Annonceret indhold

Nyeste