Billetterne blev revet væk til vinterens koncert med Jung - nu kan smittetallene måske skabe problemer

AALBORG: På lørdag er der lagt op til et kæmpe brag af en stadionkoncert med trioen Jung, som brød igennem i løbet af det Herrens coronaår 2020.

Da deres første rigtige live tour endelig blev planlagt, blev billetterne lynhurtigt udsolgt, og nu er det altså ved at være tid for afviklingen af den store koncert med 3120 solgte billetter.

Desværre begynder smittetallene igen at spøge, og det får koncertarrangørerne i AKKC til at krydse både fingre og tæer for, at det kan lykkes at gennemføre koncerten med alle billetholdere.

- Det ville være drønærgerligt at skulle til at aflyse, og det er slet ikke planen, men vi må jo forholde os til de retningslinjer vi får fra sundhedsmyndighederne, fortæller Susanne Kabel, som er presseansvarlig i AKKC.

Der er dog et andet scenarie, der ville være endnu værre, end at koncerten ikke finder sted på lørdag, og det er, hvis nogle af gæster får en lang næse i stedet for den musikoplevelse, de har glædet sig til.

- Vi har tidligere prøvet at regulere ned, og det er utrolig svært at skulle sortere i publikum på den måde. Det er svært at sige, at nogen må komme ind, mens andre ikke må, når alle har købt billet for lang tid siden. Så vil vi nok hellere udsætte koncerten til et andet tidspunkt, hvor alle kan være med, forklarer hun.

Mens billetkontoret i AKKC har oplevet flere bekymrede henvendelser om andre af husets arrangementer, har de dog ikke hørt fra en eneste bekymret Jung-fan. Og det tror Susanne Kabel, at der er en meget naturlig forklaring på.

- Vi oplever generelt ikke, at den aldersgruppe, der hører Jung, er så bekymrede, siger hun med henvisning til, at det primært er den unge og ikke så sårbare del af befolkningen, der lytter til det populære band.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...