2. oplag af det populære spil for aalborgensere, der bare ELSKER Aalborg er endelig klar. Foto: Sune Frantsen
Shopping

Udsolgt på en uge: Nu er brætspillet Slaget om Nordens Paris endelig tilbage

I november sidste år udkom det populære brætspil, der blev et kæmpe hit under juletræet. Nu er 2. oplag klar

05. maj 2022 kl. 19:49

AALBORG: Efter ekstrem efterspørgsel blev brætspillet om Aalborg “Slaget Om Aalborg” udsolgt på blot en uges tid. Mange måtte gå forgæves i jagten på at smide det populære brætspil under juletræet. Nu er 2. oplag på gaden efter 5 måneders ventetid.

I brætspillet kan du eje Gaden, Aalborgtårnet, trække sjove lokale/nostalgiske kort om Nordens Paris og udføre missioner. Du kan trække dilemma-kort som “Din “ven" har stavet Aalborg med Å. Vent en omgang imens du kaster op i afsky og truer med advokat” og “Du har lagt ud for Dims. Modtag hunnar' af banken".

Spillet er lavet af Sune Frantsen og er kommet til verden med inputs aalborgensere som bl.a. Jonny Hefty. Og det har været en overvældende oplevelse, lyder det fra skaberen bag.

- Jeg har været helt blæst bag over med modtagelsen. Jeg sad på Jonny Hefty’s sofa, mens han spiste kage i joggingtøj og halv bar mave, mens jeg tappede ham for lokale røvere og ting, der skulle med i spillet. Jeg havde ærligt talt ikke regnet med, det ville blive modtaget som det gjorde, siger en glad Sune Frantsen.

Spillet Salget om Aalborg minder meget om spil som Monopoly og Matador, men i stedet for at købe Rådhuspladsen kan du købe Karolinelund. Foto: Sune Frantsen

Og lige netop i Aalborg, er spillet blevet ekstravarmt modtaget.

- Jeg har lavet brætspil om andre steder jeg har boet, og det er som om, der er en form for større tilhørsforhold til Ålleren end mange andre steder i landet. Folk har fortalt mig på klingende nordjysk at spillet holder HUNNAR, så jeg er enormt beæret, fortæller Sune Frantsen.

- Der skal også lyde en stor tak til vores nabo i sommerhuset i Hals, Kim Lund Sørensen som også har været med på mange inputs om alt fra udtryk som SÅ’ Æ’ U' og manglende P-pladser i Vestbyen når AaB spiller, slutter Sune Frantsen.

Spillet kan erhverves på Salgetom.dk

Annonceret indhold

Nyeste