Aalborg Historiske Museum hitter med uhyggelige rundture

AALBORG: Det lader til, at aalborgenserne er helt vilde med bloddryppende historier fra deres egen by, I hvert fald hvis man ser på det ud fra den massive interesse, der har været for en række byvandringer med et uhyggeligt tema, der er arrangeret af Aalborg Historiske Museum. Her er billetterne knap nok sat til salg, før museet hurtigt kan melde alt udsolgt hver gang. På byvandringerne får deltagerne et indblik i Aalborgs hårrejsende historie, der både kan byde på beretninger om spøgelsesoptog, hekseforsamlinger og blodige halshugninger, imens man bliver ført gennem byens skumleste gader og stræder. Arrangementet er blevet gentaget mange gange, og for nyligt blev tre ekstra byvandringer til 21. august, 5. september og 19. september sat til salg for at imødekomme den høje efterspørgsel, men der skulle ikke mere end et par dage til, før pladserne til disse også var blevet revet væk. Desværre ser det ikke ud til, at der bliver flere ekstra uhyggelige byvandringer lige foreløbigt, da selve processen med at arrangere turene giver en del arbejde for museets personale.

- Der bliver ikke sat flere billetter til salg lige nu. Det er ferietid, og vi skal både bruge folk til at booke guider, oprette i billetsalg samt markedsføre og den kombi har vi ikke på kontoret i øjeblikket, oplyser Helle Nørgaard, der er kommunikationschef hos Nordjyllands Historiske Museum, som Aalborg Historiske Museum hører ind under.

Du må derfor væbne dig med tålmodighed og være klar ved computeren, hvis du vil sikre dig en billet, så snart de populære byvandringer kommer på programmet igen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...