Jan Ipland: Det er ikke nogen hemmelighed, at vi i Hasseris Grundejerforening ser med stor skepsis på den ad hoc-agtige måde, som kommunen styrer udviklingen i bydelen på. Arkivfoto: Laura Guldhammer
Livet her

Udviklingen i Hasseris til debat

Hasseris Grundejerforening inviterer politikere og borgere til debat 26. oktober

19. oktober 2017 kl. 07:28

AALBORG: Hasseris Grundejerforening holder et debatmøde om udviklingen i Hasseris 26. oktober. Mødet finder sted på Hasseris Gymnasium kl. 19.

Alle byrådets partier har sagt ja til at deltage i paneldebatten, herunder den nuværende rådmand for planlægningsområdet Hans Henrik Henriksen (S). Deltagerne er derudover:

Jørgen Hein (B), Thomas Krarup (K), Jens Toft Nielsen (SF), Frederik Andreas Hentze (DF), Kjeld Elimar (V) Susanne Flydtkjær (EL) og Henrik Viholm (Liberal Alliance)

- Det er ikke nogen hemmelighed, at vi i Hasseris Grundejerforening ser med stor skepsis på den ad hoc-agtige måde, som kommunen styrer udviklingen i bydelen på, siger Jan Ipland, som er formand for grundejerforeningen.

- Som forening er vores mål at få en god balance mellem udvikling af bydelen og bevaring af de kerneværdier, som kendetegner Hasseris som bydel. Det, synes vi, bliver ofte forpurret af den uplanlagte måde nye projekter godkendes på. Skandalen om skrænthuse i Bygaden er et fortræffeligt eksempel herpå, siger han.

- Vi mener at helhedsplaner, lavet med respekt for bydelens sjæl og karakter og i samarbejde med borgerne, skal være vejledende for udviklingen, og ikke som nu styret af tilfældige projektudvikleres ønsker, siger Jan Ipland og tilføjer: Det er bl.a. det emne vi gerne vil debattere.

Hasseris Grundejerforeningen har ca. 1700 medlemmer, hvilket svarer til knap halvdelen af alle boligejere i området.

På debatmødet vil der blive stillet skarpt på emner som fortætning, grønne områder og de stadigt voksende trafikproblemer mv.

Jørgen Pyndt styrer slagets gang som ordstyrer.

Annonceret indhold

Nyeste