Her ses det journalistiske hold bag aalborg:nu. Forrest fra venstre er det Svend Ole Jensen, Katrine Schousboe Laursen og Camilla Gammelgaard Johansen, og bagest fra venstre er det Torben O. Andersen og Tina Larsen.Foto: Lars Pauli
Livet her

Ugeaviserne bliver til aalborg:nu

Udkommer i morgen onsdag for første gang

03. oktober 2017 kl. 16:19

AALBORG: Vejgaard Avis, Nørresundby Avis og Midt-vest Avis udkommer i morgen, onsdag, for første gang i en revitaliseret og samlet form, som aalborg:nu.

Da de tre ugeaviser Vejgaard Avis, Nørresundby Avis og Midt-vest Avis så dagens lys i 1970’erne, var der et stort behov for at dække netop de handelsdistrikter, vi boede i.

I dag har vi helt andre handelsmønstre, og vi shopper oplevelser der, hvor der er noget, der interesserer os.

Derfor har NORDJYSKE Medier, der står bag de tre ugeaviser, besluttet sig for at gå nye veje, og det sker under den samlende overligger aalborg:nu - et online- og printunivers for det aktive liv i storbyen Aalborg med afsæt i livet i byen, koncerter og begivenheder, nye forretninger, caféer og restauranter og om de mennesker, man møder i byen.

Historierne vil selvfølgelig blive fanget der, hvor de er - uanset om de udspiller sig i Lindholm Strandpark, Gigantium eller inde midt i City.

- Vi er guiden til oplevelser og nyheder, som folk kan bruge til noget, siger Svend Ole Jensen, der står i spidsen for det redaktionelle hold på NORDJYSKE, som står for indholdet til aalborg:nu.

Det tæller foruden ham journalisterne Katrine Schousboe, Tina Larsen, Camilla Gammelgaard Johansen og Torben O. Andersen - og de sekunderes af bloggere, runnere og folk bag kameraet.

Annonceret indhold

Nyeste