Tæt på Aalborg Universitet ligger der en meget skummel gangtunnel

AALBORG: Halloween nærmer sig og i den forbindelse er vi gået på jagt efter naturligt uhyggelige steder. Nogle steder gør i disse dage meget ud af at fremstå meget uhyggelige. og så er der de steder, hvor uhyggen trives helt naturligt. Det næste sted vi har valgt, er den meget lidt indbydende gangtunnel ved Aalborg universitet. Nærmere bestemt Gjellerupstien i Aalborg Øst.

Flere studerende har nævnt denne tarm af uhygge overfor aalborg.nu. Derfor skal stien naturligvis med på listen. Denne sti, som er med til at sikre, at man kan transportere sig sikkert under den trafikerede Universitetsboulevarden, udstråler alt muligt andet end sikkerhed.

Niels Skovmand
Selve turen ned til gangtunnelen emmer allerede af uhygge. Foto. Lars Pauli

Har man bare set sin del af gyserfilm vil man vide at det er en rigtig dårlig ide at gå ned af en sti med tunge træer på begge sidder og når så tunnellen dukker op foran en kan man med samme mærke pulsen stige.

Niels Skovmand
En meget modig pige kommer heldigvis levende igennem røret. Foto. Lars Pauli

Et øjenvidne beretter til Aalborg.nu.

- Den ligger lidt afsides, så man føler sig som et nemt offer. Derudover er der noget med lyden fra vejen, der bliver forstærket dernede og så er der selvfølgelig mørket, forlyder det fra vores kilde.

Netop lyden der giver genklang i den kolde beton, er med til at understrege uhyggen. Man skal ikke gå mange skridt, før ekkoeffekten giver indtrykket af, at man bestemt ikke er alene dernede.

Her når efteråret har meldt sig på banen, bliver stemningen forstærket af lugten af fugt og de visne blades raslen giver uhyggen et ekstra hak opad.

Har du et tip til sted der er naturligt uhyggeligt i Aalborg? Så send det til os på mail: mail aalborgnu@nordjyske.dk.

Niels Skovmand
Her i efterårets tidlige mørke bliver stien bestemt ikke mere indbydende. Foto. Lars Pauli
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...