Tæt på et af Aalborgs kulturhuse ligger der et meget skræmmende sted

AALBORG: Halloween nærmer sig og i den forbindelse er vi gået på jagt efter naturligt uhyggelige steder. Nogle steder gør i disse dage meget ud af at fremstå meget uhyggelige. og så er der de steder, hvor uhyggen trives helt naturligt. Det første sted vi har valgt, er det meget lidt indbydende parkeringshus ved Aalborg Kongres & Kultur Center.

Allerede udefra virker huset som et sted, man ikke har lyst til at bevæge sig ind, måske det er derfor, at der næsten altid er ledige pladser. Med den slidte facade, smadrede ruder og planter der forsøger at vokse bag de slidte paneler, virker stedet som en scene fra The Walking Dead.

Overalt fremstår huset beskidt og slidt, og hærgede elevatorer indbyder bestemt ikke til, at man skulle vove turen. Det virker som om, at der en overhængende fare for, at hvis man kommer ind, så kommer man aldrig ud igen.

Niels Skovmand
Elevatoren er ikke en der indbyder transport. Foto: Niels Skovmand

De grafitiklædte vægge fremstår kolde og brutale med de anløbne fugtstriber, der overalt præger væggene. Det eneste der ville fuldende oplevelsen af rendyrket uhygge i huset, ville være et barn med mørkt hår, der ville nedstirre én, når man forlader sin bil.

Det er ikke kun om aftenen, at huset fremstår uhyggeligt. Selv i dagslys fortæller det her sted, at levende mennesker ikke er velkommen.

Niels Skovmand
Det behøver ikke at være mørkt for at virke skræmmende. Foto: Niels Skovmand

Bag døren indtil huset finder man trapperne. De kan være svære at finde, da ruden er blevet smadret og erstattet med en træplade, hvilket bare gør opgangen endnu mere uhyggelig. Med mindre man er specielt interesseret i at udfordre skæbnen, vælger de fleste da også at benytte sig af køreramperne i stedet. Når stedet skal besøges til fods.

Niels Skovmand
Trappeopgangen virker mere som et element i et walk through horror house end et egentligt bud på sikker gang. Foto: Niels Skovmand

Aalborg:nu leder fortsat efter uhyggelige steder i Aalborg og omegn, og har du et godt tip til et naturligt skræmmende sted, så send det til os på mail: aalborgnu@nordjyske.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...