De her nåede næsten med på listen over uhyggelige steder i Aalborg

AALBORG: I forbindelse med Halloween har vi i de seneste dage efterspurgt steder der naturligt er uhyggelige. De steder vi valgte ud var parkeringshuset ved AKKC, Gjellerupstien i Aalborg Øst og det tidligere Værket i Nørresundby.

Ud fra alle de fine forslag vi har fået ind, er der flere steder der godt kunne trænge til en omgang byfornyelse. Der var dog også steder, som i udgangspunktet ikke virker oplagt uhyggelige, men som alligevel fremkalder følelser af ubehag.

Blandt andet var der flere der nævnte hele det nybyggede kvarter omkring musikkens hus og Nordkraft. Anders Graungaard skrev følgende i en kommentar på facebook.

- Hele det nye kvarter mellem musikkens hus og kabelparken er max skummelt om aftenen og natten!

Dette gav flere anerkende likes og fik følgende støttende kommentar fra Louise Abild.

- Ja ALLE de nye UHYGGELIG skyhøje byggerier.

I den mere humoristiske ende er dette bud fra Erik Schon, som omtaler Stigsborg Brygge på den her måde.

- Så skulle I prøve at besøge Stigsborg Bryghus i Narresundby; det er en stor bygning på kajen, hvor flere hundrede hjernedøde individer går forvildede rundt med kaffekrus dagen lang. De laver mærkelige ting såsom at skifte vand i vandpytter og trykke på DELETE-taster hele tiden. Det er vildt scary. De møder ind om morgenen og kommer først ud, når solen går på hæld. Måske en form for vampyrer eller blodsugere? Ret spooky.

Niels Skovmand
Den tidligere SOSO-skole på Østre Alle kan også få det til at løbe koldt ned af ryggen. Arkivfoto: Martin Damgård

Sidst men ikke mindst har fået rigtig mange bud ind på den gamle SOSU-skole Østre Alle. Op flere mener, at det her sted er det allermest skræmmende i Aalborg. Blandt andet Søren Winther som beskriver stedet på følgende måde.

- Den tidligere sosu-skole på Østre Alle er som taget ud af et afsnit The Tribe. Hvis nogle mangler en lokation til deres næste post-apokalyptiske film er det stedet.

Vi takker for alle de fine forslag og håber generelt ikke, at du synes at Aalborg er alt for uhyggelig.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...