Tidligere direktør for Papegøjehaven, Lars Mouritzen, er ikke længere adm. direktør i Helnan-koncernen. Ejer Enan Galaly har ansat en gammel kending til at lede sine to danske hoteller.

Lars Mouritzen var kun ansat et halvt år som administrerende direktør til at drive Enan Galalys to hoteller i Danmark.

Men det var i august. Her et halvt år senere er virkeligheden en anden, og Enan Galaly har besluttet at skifte ud i toppen af sin Scandinavian Hotels-koncern.

- Jeg er nødt til at beskytte min koncern i en tid med corona og krig i Ukraine for at kunne overleve, siger Galaly.

Jakob Kanne Bjerregaard
Lars Mouritzen stopper som administrerende direktør i Enan Galalys Scandinavian Hotels, hvor han blandt andet havde ansvaret for Helnan Hotel Phønix Aalborg. Foto: Henrik Louis

Derfor har han igen ansat sin mangeårige samarbejdspartner og tidligere administrerende direktør, Finn Taul tilbage i sit gamle job.

- Jeg har brug for Finn, da alle i koncernen kender ham, og han har været med til masser af hotelhandler i hele verden gennem årene, siger Enan Galaly.

Samtidig er Finn Tauls datter, Jaqueline Taul, også indlemmet i koncernen som hotelchef på Helnan Hotel Phønix Aalborg er ansat som hotelchef per 1. maj. Hun kommer fra en stilling som hoteldirektør på First Hotel Aalborg - det nuværende Pier 5 Hotel.

Finn Tauls kendskab til branchen har været afgørende for hans ansættelse og betyder dermed også, at der ikke er plads til Lars Mouritzen og hans kompetencer.

- Jeg har ikke råd til at have to direktører ansat, siger Enan Galaly.

- Så det har ikke noget at gøre med Lars Mouritzen som person, jeg respekterer ham. Det her har at gøre med mine fremtidige planer, siger Galaly.

Lars Mouritzen bekræfter, at han stopper som administrerende direktør.

- Vi er skiltes i rimelig forståelse, og derudover har jeg ingen kommentarer, siger han.

Læs om den nye chef på Helnan Hotel Phønix Aalborg her.

Jakob Kanne Bjerregaard
Jaqueline Taul er ansat som hotelchef per 1. maj. Foto: Henrik Louis
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...