I Lindholm arrangerer de event for at få penge ind til at bakke op om unge roeres karriere

De er unge. De kan ro. Og så har de brug for penge.

Den kombination betyder, at Kano- og Kajakklubben Lindholm fra lørdag 25. juni til søndag 26. juni holder et 24 timers løb, hvor formålet er at samle penge ind til de unge talenter i klubben.

Det er enormt vigtigt for os at holde dette event, så vi kan blive ved med at støtte vore talentfulde roere. Der er ikke mange penge i sporten, og selv ved landsholdstræningslejre skal vore roere ofte selv betale en stor portion penge for at kunne deltage, lyder det i en pressemeddelelse fra Jens Sørensen, formand for KKL.

Eksempelvis er 18-årige Jeppe Kristensen netop udtaget til at ro med i den danske firerkajak ved U23-EM i Beograd sidst i juni.

Og tvillingeparret Agnete og Daniel Bæhrenz Nielsen på 18 år er også landsholdsaktuelle og var sidste år udtaget til Olympic Hopes Regatta i Tjekkiet for U15-roere.

- Jeg er meget taknemmelig for, at vi kan få støtte til at komme til stævner og træningslejre. Det betyder meget, at vi ikke skal fravælge den slags på grund af økonomi, siger Agnete Bæhrenz Nielsen.

24 timers-løbet begynder om lørdagen kl. 10, og her stævner 50 roere ud fra træbroen over Lindholm Å tæt ved udmundingen til fjorden.

Konkret kan man som interesseret sponsor donere et beløb for hver roet kilometer for en enkelt roere eller for den samlede flok. Sidste år blev der i alt roet 2420 kilometer - rekorden på herresiden var 156 kilometer, mens den på kvindesiden var 143 kilometer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...