Elever fra talentakademi er klar til at vise, hvad de har lært

AALBORG: Hvordan er det at være den måske sidste generation her på jorden? Det er en af de ting eleverne spørger om i forestillingen ’Ung ved verdens ende’.

Forestillingen handler om otte unge mennesker, der en nat mødes et sted i den nordjyske natur. Nogen kender hinanden, andre ikke. Nogen hader nogen, andre elsker. Men fælles for dem alle er, at dette på en eller anden måde er deres sidste aften. Nogen skal rejse, andre skal stoppe på skolen, andre igen skal helt væk fra denne verden.

Forestillingen er elevernes afgangsforestilling, nu hvor de afslutter deres tre år på TGK (Teater GrundKursus). I løbet af de tre år er eleverne blevet undervist af professionelle skuespillere, og nu er tiden kommet til at stå på scenen med deres egen forestilling og vise, hvad de har lært.

TGK er en deltidsuddannelse for unge i alderen 14 – 25 år, hvor mange af eleverne følger en ungdomsuddannelse samtidig. Det er en del af Aalborg Kulturskoles eliteprogram Aalborg Talentakademi, og det kræver en bestået optagelsesprøve at kunne være en del af det intense to-årige teaterforløb.

’Ung ved verdens ende' er instrueret af skuespiller Laura Kold og skrevet af Caspar Juel Berg. De medvirkende elever er Bolette Harritsø Winther, Chilli Abildgaard Vingaard, Klara Asta Kirk, Liam Walker, Lise Juel Borup Schou, Nanna Thybo Jeppesen, Oliver Bartholdy og Valdemar Holm.

Elevernes afgangsforestilling kan opleves på Teater Nordkraft 14., 15. og 16. maj klokken 20.

Der er gratis adgang, men billetter skal bestilles på Teater Nordkrafts hjemmeside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...