Udover et overblik over Aalborgs restauranter og cafeer, vil Dinnerlust nu også mere på banen, når det gælder oplevelser

AALBORG: Det er efterhånden blevet en kliché at nævne den vilde udvikling på Aalborgs gastronomiske scene, men den fører efterhånden en masse ting med sig. For udover at vi nu kan få mad fra alle verdenshjørner anrettet på en tallerken eller som take away, så kan vi også få helt specielle madoplevelser uden at skulle forlade byen.

Det har de to iværksættere Marc Storm Andersen og Oliver Thorsen, som står bag den Aalborg-baserede restaurantportal, Dinnerlust, fået øjnene op for. De vil fremadrettet jævnligt arrangere særlige events for de madglade aalborgensere i tæt samarbejde med nogle af byens bedste spisesteder, fortæller de.

- Vi vil gerne skabe nogle hyggelige arrangementer og gode aftener i samarbejde med de forskellige spisesteder. Som gæst vil man få mulighed for virkelig at nyde, hvad restauranterne kan udrette i køkkenet og mærke stemningen, og så kan man få nogle mindeværdige oplevelser med sine medgæster - oplevelser som måske er af lidt anderledes karakter end en ”almindelig” aften på en café eller restaurant, fortæller Marc Storm Andersen.

- Vi har i arbejdet med Dinnerlust erfaret, at der foregår mange ting hos spisestederne hele tiden, som er utrolig spændende. Det kan være svært at følge med i det hele, og det er det, vi gerne vil hjælpe brugerne lidt med. Det gør vi ved at håndplukke restauranter og samarbejde med dem om at give gæsterne nogle oplevelser udover det sædvanlige, fortsætter han.

Camilla Gammelgaard
Det første event holdes på Restaurant Rusk, der i aftenens anledning folder sig ud med en unik menu. Arkivfoto: Michael Bygballe

Priserne på arrangementerne vil variere, da planen er, at de skal være forskellige både i forhold til mad, drikkevarer og eventuel underholdning.

Oliver Thorsen og Marc Storm Andersen fortæller, at mange brugere har efterspurgt flere events på spisestederne, og det er det, som har fået dem i gang.

- Vi har faktisk gået med tanken i et stykke tid, men den endelige beslutning om at hoppe ud i det blev taget, da vi hørte fra flere af vores brugere, at de savnede nogle ekstraordinære tiltag, hvor man kunne få en ordentlig én på opleveren. Det er så blevet startskuddet på denne type events, hvor vi lader restauratørerne gøre dét, de er bedst til – og så fokuserer vi på faciliteringen af arrangementerne, siger Oliver Thorsen.

Første event i rækken bliver hos den fransk-inspirerede Restaurant Rusk onsdag 29. maj, som disker op med en unik menu.

- Vi har i samarbejde med Dinnerlust valgt at lave et lille event hernede. Her kan man få snacks, appetizer og 4 retter samt en vinmenu. Det bliver sindssygt lækkert, og der er plads til alle, siger ejer- og køkkenchef hos Restaurant Rusk, Simon Pedersen.

Oliver Thorsen tilføjer:

- Vi forsøger at ramme bredt med disse arrangementer. Den første aften i samarbejde med Restaurant Rusk, er en all-inclusive gourmetoplevelse – altså virkelig en aften, som rykker på gastronomien. Andre events, som er i støbeskeen, henvender sig måske mere til unge, som f.eks. en fusion af lækre, små retter, og en eksotisk cocktailsmagning i interessante rammer og med levende musik. Vi forsøger derved også at skabe oplevelser, som ikke normalvis er tilgængelige, ved at sammenbringe dygtige mennesker med hvert deres speciale.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...