Sofie Noer har været Unums ansigt udadtil gennem 5 år, mens Jeanette Damsholt har arbejdet med projekt- og konceptudvikling. Privatfoto
Shopping

Unum forlader Nørregade - se her, hvor du fremover finder butikken

Ejeren vil skabe et helt særligt univers på landet - og planerne er mange

19. august 2022 kl. 12:12

AALBORG: Det bliver en helt ny oplevelse, når du fremover går i Unum. Butikken med unika kunst og keramik flytter nemlig snart fra Nørregade - og ud af byen.

Årsagen er dels de seneste års corona-udfordringer, der har påvirket handelsmønstrene - men i høj grad også en ambition om hele tiden at rykke sig, gøre noget anderledes og skabe nye oplevelser, lyder der fra ejer Jeanette Damsholt.

Unika keramik er noget af det, du finder masser af hos Unum. Privatfoto

- Vi vil skabe en ny, større og bredere oplevelse omkring det at gå i Unum. Vi vil gøre det til en destination, siger hun.

- Vi flytter butikken ud i nogle landlige rammer, hvor du, udover at gå på opdagelse i vores ’showhome’ og få en fornemmelse af hvordan man kan bo ’unumsk’, også kan gå en tur i skoven, klappe en hest, kæle en kælegris - og på sigt købe en kop kaffe og måske på et tidspunkt spise og overnatte.

Konceptet med at skabe en ny form for helhedsoplevelse er allerede spiret frem i udlandet, hvor man eksempelvis i Sverige, England og Holland oplever, at de særlige interiør og livsstilskoncepter ikke længere ligger i bykernen, men derimod i landlige og urbane settings, hvor oplevelsen bliver helt anderledes end at gå i en butik i gågaden.

Unum flytter snart her fra Nørregade 18 til Store Restrup. Privatfoto

Udover at flytte fra byen, vil Unum styrke sin online tilstedeværelse. Butikken har haft tilknyttet webshop lige siden åbning for fem år siden, og den shop skal nu have et ekstra skub fremad.

- Vi kan mærke, at væksten for os skal ske online. Vi har, lige siden vi åbnede vores fysiske døre første gang, fået massiv ros for vores butiksuniverser - og den stemning og fornemmelse vil vi få implementeret endnu mere på vores digitale platforme, siger Jeanette Damsholt.

- Vi er yderst taknemmelige for den opbakning, vi har fået gennem vores tid i Nørregade, og vi håber selvfølgelig at vores kunder - faste som nye - vil flytte med.

Butikken i Nørregade har sidste åbningsdag på fredag 26. august med særlige flyttetilbud på tøj, udstillingsmøbler mm. som ikke skal med videre.

Unum åbner igen på Tostrupvej 240 ved Store Restrup omkring 1. oktober.

Annonceret indhold

Nyeste