Jonny Hefty holder til her i Rævhullet, han er en af de kunstnere, du kan møde, når der er vintermarked i Urban City. Foto: Jonny Hefty
Det sker

Urban City slår dørene op til vintermarked

Stor interesse for markedsdage fører til, at de nu bliver en fast del af den kreative iværksætterby

01. februar 2019 kl. 09:23

AALBORG: Du kan møde både gæsteudstillere og iværksætterne, der har fast base i Urban City, når der er vintermarked i den gamle remise i morgen, lørdag.

Man kan møde de forskellige kreative sjæle, købe deres produkter - og i det hele taget se frem til en markedsdag, der har den gode oplevelse i centrum.

- Vi lægger vægt på et marked, hvor der er noget for alle - både børn og voksne, siger ejer Christian Helweg, der også står bag Urban Citys nabo, den socialøkonomiske virksomhed Råt&Godt.

Vintermarkedet er den tredje markedsdag i den kreative iværksætterby, og de tidligere har været mere end godt besøgt med flere hundrede gæster.

- Så fremover vil her være marked den første lørdag i hver måned, siger Christian Helweg.

- Vi vil vise, hvem vi er, og hvad vi kan. Her er mange spændende virksomheder med fokus på kreativitet, vi tænker ud af boksen.

Christian Helweg:

- Samtidig vil vi gerne inspirere til bæredygtighed. Man kan for eksempel købe tøj eller eller puder her, som bliver syet af stof, vi har fået. Man får en unik pude og er med til at beskæftige andre.

Urban City holder til i bunden af Hjulmagervej, og lørdagens vintermarked 2. februar er åbent fra klokken 10 til 15.

I forbindelse med markedsdagen holder det kreative træværksted Råt&Godt også åbent.

Annonceret indhold

Nyeste