Nu kan vi næsten ikke vente længere. Vi har samlet tre stand-up shows, du kan komme til lige om lidt.

AALBORG: Den 6. maj kan vi igen komme til indendørs kulturarrangementer, og det betyder, at vi også kan komme ud og grine lidt. Og selvom man måske skulle tro, at alt er udsolgt ovenpå en 4,5 måneder lang lockdown, så er det langt fra tilfældet.

Vi har samlet tre fede stand-up shows, du kan komme til allerede i maj og juni - og der er stadig ledige billetter til dem alle.

Rune Klan: Håbefuld

Arrangementet blev udskudt igen og igen hos AKKC, men nu tør vi godt stole på datoen. Den 7. maj gæster Rune Klan Aalborghallen hele to gange, og der er stadig ledige billetter til begge optrædener.

Der er ikke mange informationer om selve showet på AKKCs hjemmeside, men temaet kommer til at kredse om det at være håbefuld.

- Med afsæt i personlige oplevelser og verden omkring os, vil den eftertænksomme gøgler, med vanlig selvironisk distance, give sit bud på at være håbefuld, skriver AKKC på deres hjemmeside.

Er du nysgerrig på arrangementet kan du læse mere her og købe billetter .

Komik gange fire på Streetfood

Når Streetfood igen kan slå dørene op 1. maj, er det med fuld skrald på arrangementerne. Det betyder selvfølgelig også, at der står stand-up på programmet.

Og det er ikke bare en enkelt komiker, vi kan se frem til. Vi får hele fire komikere på én enkelt aften. Det foregår 21. maj på Streetfood i Vestbyen, og der er altså her mulighed for at fylde maven med god mad og drikke samtidig med, at du får grinet godt igennem. Du kan opleve:

Simon Tang – Nomineret til Talentprisen ved Zulu Comedy Galla 2020 – 3. pladsen til DM i Stand-Up 2018 – Konferencier på hovedscenen til ‘Danmarks Største Fredagsbar’

Johnny Robertson – Æsel til Zulu Comedy Galla 2019

Niels Flinsborg – Æsel til Zulu Comedy Galla 2017 – Vært og klubkomiker

Per Sodemann – Æsel til Zulu Comedy Galla 2018 – Nomineret til Talentprisen til Zulu Comedy Galla 2020

Du finder billetter til arrangementet her

Jacob Taarnhøj: Krøllehjern'

Har du ikke noget imod at komme til et ikke helt færdigt show, der stadig mangler at blive testet igennem foran et live publikum? Så kan du komme til testshow på Jacob Taarnhøjs onemanshow Krøllehjern'. Og krøllet: Det er det.

- Onemanshowet Krøllehjern’ er Jacob Taarnhøjs andet onemanshow og hans første onemanshow siden hans seneste onemanshow, der samtidigt var hans første onemanshow, og på det tidspunkt eneste onemanshow, indtil hans nyeste onemanshow, onemanshowet Krøllehjern’.

- Krøllehjern’ er et onemanshow, hvor man allerede i presseteksten mærker Jacob Taarnhøjs store erfaring med og intuitive fornemmelse for at skrive skoleopgaver med minimumskrav til tegnsætningen. Det er en rutschebanetur gennem den loopede tankegang, der har skaffet Jacob Taarnhøj adgang til nogle af landets fineste og mest anerkendte jobcentre. Sådan står der om onemanshowet på Jacob Taarnhøjs hjemmesiden.

Den taarnhøje mand med den krøllede hjerne stikker næsen forbi Event Aalborg i Maren Turis Gade 6 til hele seks shows.

Billetterne er blevet revet væk, men der er stadig enkelte billetter tilbage til to shows d. 7. juni. Her skal du dog være hurtig. Du finder billetterne på Event Aalborgs hjemmeside her .

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...