Utzon Center slipper i weekenden fantasien løs og inviterer familier indenfor til at bygge uhyggelige huse, som de via Minecraft kan gå tur i

AALBORG: Har hekse egentlig et samtalekøkken, foretrækker frygtelige varulve funkis, og behøver man overhovedet bruge penge på døre i et spøgelseshus?

I den kommende weekend kan børn selv designe et uhyggeligt univers i nyindkøbt, orange LEGO, scanne det ind i en skummel Minecraft-verden og opleve det i virkelig størrelse i virtual reality - hvis de tør.

Utzon Agenter er klar til at hjælpe børn med gys og gru. Arkivfoto

Utzon Center går i uhyggens tjeneste i anledningen af Halloween, og der står Utzon-agenter klar til at hjælpe børnene med at designe gys og gru.

- God arkitektur kræver fantasi og indlevelse, hvilket både Halloween og Jørn Utzon i høj grad står for. Vi åbner dørene på vid gab for børnene og inviterer dem til at lege med arkitekturen, for vi ved, at leg og læring absolut ikke er hinandens modsætninger, men forudsætning, siger Lasse Andersson, kreativ direktør på Utzon Center.

Der vil også være mulighed for at skære uhyggelige græskarhuse med knirkende trapper og gespenster inde bag den næste dør.

Det bliver også muligt at skære uhyggelige græskarhuse. Arkivfoto

Og skulle man trænge til en pause fra al uhyggen, så kan man varme sig på en kop varm kakao med skumfiduser.

(Uuuu)hyg & Byg i Lego og Minecraft er lørdag og søndag fra 10.00 - 17.00. Det er gratis, når man har købt entré eller fremvist sit klubkort.

Drop-in workshop er lørdag og søndag fra 13.00-16.00. Udover entré koster deltagelse 30 kr., og børnene får naturligvis deres græskar med hjem.

HALLOWEEKEND er en del af Arkitektur er en Leg, som er støttet af Nordea Fonden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...