Farvestrålende vægbillede i ny butik hitter på de sociale medier

AALBORG: Når den succesrige kæde Bronuts åbner sin nye butik på hjørnet af Dannebrogsgade og Istedgade på torsdag, bliver kunderne budt velkommen af et kæmpestort vægbillede skabt af arkitekten Crystal Khodeida fra Aalborg.

Med glade farver har hun i computeren visualiseret et udsnit af Aalborg, hvor der er donuts på tagene, i vinduerne, på gaden - og hvor beskueren ellers kan lade blikket falde. Billedet, som i sin udprintede og ophængte form måler 3 x 2,8 meter, har høstet roser på Instagram, hvor det er blevet delt af Bronuts-kædens ejere.

- Jeg stolt over, at billedet er blevet delt så meget på de sociale medier, så Aalborg bliver highlightet Danmark rundt. Folk synes, at det er et fedt billede, og jeg er slet ikke løbet ind i negative kommentarer, siger en glad Crystal Khodeida.

Bronuts ejere er mindst ligeså begejstrede og har bedt den 28-årige arkitekt om at slippe sin kreativitet og sans for farver løs i alle de fremtidige butikker i kæden.

- Jeg ved, at der bliver tale om en del butikker, og det er min ambition at designe noget, der er unikt for hver enkelt by, siger Crystal Khodeida.

Hun er også blevet kontaktet af flere andre firmaer, der har set vægbilledet fra Aalborg på de sociale medier og nu gerne vil have noget tilsvarende selv, så opgaver bliver der masser af for arkitektens nystartede virksomhed Geck Studio.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...