Der er lagt op til nostalgisk underholdning på stadion, når AaB tager imod FC København

AALBORG: Skal der være fest - så lad der være fest...

Superligaklubben AaB har nu taget initiativ til en jubilæumsfest, når fodboldholdet søndag den 1. september klokken 16.00 tager imod de evige rivaler fra FC København på Aalborg Portland Park.

For i år er det nemlig hele 20 år siden, at AaB vandt sit andet Danmarksmesterskab i Superligaen - og det skal naturligvis fejres og markeres på behørig vis.

Og man kan vel næppe ønske sig en bedre modstander end netop løverne fra København, når der skal være folkelig fest på stadion.

For AaB har nu meldt ud, at man i forbindelse med dette opgør i 3F Superligaen vil hylde nogle af spillerne - som man vist roligt kan betegne som legender - fra mesterskabsholdet anno 1999, og hvor både musik og priser kommer til at bære præg af årstallet 1999.

AaB ønsker ikke på nuværende tidspunkt at løfte sløret for et detaljeret program - og meldingen er, at det vil ske løbende.

Torben O. Andersen
Jens Jessen løfter her triumferende DM-pokalen sammen med træner Hans Backe, der stod i spidsen for holdet i perioden 1998-2000. Arkivfoto: Jesper Dall

Aalborg:nu spoler selvfølgelig i den anledning båndet tilbage for at få genopfrisket spillerne på mesterskabsholdet 1999.

Holdets træner var svenskeren Hans Backe, der stod i spidsen for holdet i perioden 1998-2000.

Og lad os sådan lidt i flæng nævne blot nogle af spillerne fra dengang: målmand var Jimmy Nielsen, der i mesterskabssæsonen kun lukkede 37 mål ind.

FC Københavns nuværende træner Ståle Solbakken var også én af profilerne på holdet sammen med bl.a. Frank Strandli, Lars Thomsen, Jozo Matovac, Anders Andersson, Henrik Rasmussen, Brian Priske, Thomas Bælum, Jens Jessen og Søren Frederiksen.

Torben O. Andersen
Glæden over det danske mesterskab var meget forståeligt ganske enorm hos såvel spillere som den store skare af fans, der hyldede deres fodboldhelte. Arkivfoto: Michael Koch

Og lad os afslutningsvis lige genopfriske hukommelsen angående DM-mesterskabstitler til AaB.

Det første DM kom i hus i 1995 efterfulgt af netop 1999, 2008 og 2014.

Hele Nordjyllands Hold var i øvrigt pokalvindere i 1966, 1970 og 2014.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...